Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie strumieniowy Pink wykrył ciążę przy stężeniu we krwi bhc 8.4 także ja je będę polecaćMi pink różowy strumieniowy o czułości 10 nigdy nie wyszedł. Tzn zawsze wychodził na negatywny.
Płytkowy owszem, z większa czułością, wychodził zgodnie z prawda. Ten strumieniowy nigdy.
Tak nawet bete zrobiłam, ale cieszę się że wiedziałam o ciąży. Przynajmniej nie mam teraz stresu że z czymś nie trafiamy albo inne rzeczy. Bo wiemy że jesteśmy w stanie zafasolkowaćDobrze kojarzę że zrobiłaś test przed datą miesiączki?
No baSeneatsui działaj działaj w tamtym miesiącu się udało ale coś brakło teraz już może się okazać ze organizm jest gotowy.mocno tzrymam kciuki![]()
Linia testowa musi byc rownie ciemna lub ciemniejsza od kontrolnej, wtedy jest pozytywnyDziewczyny bo to mój drugi cykl z testami owu i pierwszy z testami paskowymi to jeszcze nie owulacja nie ? Dziś mój 14 DC
Też tak sobie plamię w tym cyklu a biorę 2xdziennie. W zeszłym cyklu tylko 2 pierwsze dni takie były. Nie mam pojęcia co jest przyczyną ale mam nadzieję, że to tylko zwykły skutek uboczny.A mnie dalej zastanawia ten sluz brazowy przy duphastonie... to znaczy ze mam zwiekszyc dawke? Bo biore tylko po jednej
Tez mam nadziejeTeż tak sobie plamię w tym cyklu a biorę 2xdziennie. W zeszłym cyklu tylko 2 pierwsze dni takie były. Nie mam pojęcia co jest przyczyną ale mam nadzieję, że to tylko zwykły skutek uboczny.