Milipiet
Fanka BB :)
Ja zatestowalam a w ogole nie czulam sie na ciazeNie tylko Tyja dzis 24 dc i tez myslalam zeby juz robic, ale nie czuje sie na ciaze. Zero objawow, wiec nie ma sensu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zatestowalam a w ogole nie czulam sie na ciazeNie tylko Tyja dzis 24 dc i tez myslalam zeby juz robic, ale nie czuje sie na ciaze. Zero objawow, wiec nie ma sensu
A oceniałas szyjkę?Ja zatestowalam a w ogole nie czulam sie na ciaze [emoji4] teraz zaczynam powoli odczuwac bol brzucha jak na okres, mdli mnie przez wiekszosc dnia, spac chce mi sie co 2h i moje brodawki zaczynaja ciemniec. Ale poza czulymi sutkami i ciemniejszymi brodawkami nic sie z piersiami nie dzieje [emoji4]
Nie robilam tego nigdy z tej przyczyny iz nie umiem tego robicA oceniałas szyjkę?
Bo ciekawa jestem jak to wygląda we wczesnej ciąży.
To moze sprobuje jutroJa zatestowalam a w ogole nie czulam sie na ciazeteraz zaczynam powoli odczuwac bol brzucha jak na okres, mdli mnie przez wiekszosc dnia, spac chce mi sie co 2h i moje brodawki zaczynaja ciemniec. Ale poza czulymi sutkami i ciemniejszymi brodawkami nic sie z piersiami nie dzieje
![]()
Zobacz, a moze wyjdzie ciazaTo moze sprobuje jutrojutro bedzie 11 dpo
Musze tylko pamietac, zeby nie latac w nocy siusiuZobacz, a moze wyjdzie ciaza![]()
Trzymam mocno kciukiMusze tylko pamietac, zeby nie latac w nocy siusiuRzadko w nocy budzi mnie pecherz, ale dzis my sie udalo.
Tak się nie mogłam doczekać wigilii, tak sie ekscytowalam jedzeniem, ostatecznie wszystko smakowało jak płyn do mycia naczyń [emoji23][emoji23][emoji23]
Myślałam o sobocie jak w piątek nie dostanę okresu ale kusi mnie jutroCiekawe czy mamy zwidy czy cos naprawde sie dziejeKiedy testujesz?
Myślałam o sobocie jak w piątek nie dostanę okresu ale kusi mnie jutro![]()