Mrufka®®®
Fanka BB :)
Trzymam kciuki ! Znów powoli nam się sypią ll kreseczkiJutro jeszcze powtórzę test w niedzielę może i w pn pójdę na bete
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki ! Znów powoli nam się sypią ll kreseczkiJutro jeszcze powtórzę test w niedzielę może i w pn pójdę na bete
To normalne ! Też tak mamKurde dziewczyny boję się bo boki mnie brzuch i czuje jakbym okres miała dostać [emoji25]
Tak mi się dzisiaj kręci w głowie i mi nie dobrze. Ale to już chyba z emocji [emoji16] nie wierzę normalnie!
Czyli wrzesień ???[emoji3059][emoji3059][emoji7][emoji7]super [emoji5][emoji5]
U mnie dziś 18 DC według aplikacji owu za 3 dni . Działamy prężnie z M [emoji23] a dziś też na rzęsach w pracy , normalnie usypiam w każdej pozycji ale to przez to że szefa nie ma i nic się nie dzieje [emoji2356]
Na pewno na tym etapie nie zaszkodzilas. Ja w pierwszej ciąży jak wyszły testy pozytywne to pierwsze co to zapaliłam papierosa a za chwilę wyrzuciłam panikujac co ja robię hahaJa też się martwię bo w Wigilię trochę wina wypiłam i paliłam Ale wtedy jeszcze nie było nic widac