Aklime
Fanka BB :)
Ja niestety tez tak mam czesto i wczoraj az sie rozplakalam, bo wiadomo, zawsze jednak liczylo sie ze moze cos wyjdzie...Ja tak miałam w poprzednim cyklu. Krew po przytulankach i już wiedziałam że będę miała okres.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja niestety tez tak mam czesto i wczoraj az sie rozplakalam, bo wiadomo, zawsze jednak liczylo sie ze moze cos wyjdzie...Ja tak miałam w poprzednim cyklu. Krew po przytulankach i już wiedziałam że będę miała okres.
Ale ten pink kupilam wczoraj i mial w zestawie taki foliowy woreczek.. ja sie balam ze sie obsikam wiec wzielam swoj hahahaHejka hej, witam się w 31 dniu cyklu, okresu nadal brak
A no i testu nie zrobiłam bo jakoś nie ogarnęłam poranka, musiałam lecieć z psem na dwór i szybko się wysikałam, a poza tym zastanawiam się do czego dziewczyny sikacie żeby pobrać krew do pipetki?![]()
Oj no oczywiście moczRozumiem ze chodzilo o mocz. Moj maz wycial mi z butelki tzw kubeczek haha
Hejka hej, witam się w 31 dniu cyklu, okresu nadal brak [emoji85]
A no i testu nie zrobiłam bo jakoś nie ogarnęłam poranka, musiałam lecieć z psem na dwór i szybko się wysikałam, a poza tym zastanawiam się do czego dziewczyny sikacie żeby pobrać mocz do pipetki? [emoji23]
Nie martw sie sama nie będzieszMam wrażenie, że niedługo zostanę tu sama [emoji2368][emoji23]
Woreczek? Jak można nasikać do woreczkaAle ten pink kupilam wczoraj i mial w zestawie taki foliowy woreczek.. ja sie balam ze sie obsikam wiec wzielam swoj hahaha
Jakoś nie wierzę że to ciąża. Nie mam kompletnie żadnych objawówPodziwiam Cię za cierpliwość. Ja bym nie wytrzymała [emoji38]
Hejka hej, witam się w 31 dniu cyklu, okresu nadal brak [emoji85]
A no i testu nie zrobiłam bo jakoś nie ogarnęłam poranka, musiałam lecieć z psem na dwór i szybko się wysikałam, a poza tym zastanawiam się do czego dziewczyny sikacie żeby pobrać mocz do pipetki? [emoji23]
Ja robie tez testy owu wiec mam plastikowa wieksza nakretne (od pianki do mycia twarzyHejka hej, witam się w 31 dniu cyklu, okresu nadal brak
A no i testu nie zrobiłam bo jakoś nie ogarnęłam poranka, musiałam lecieć z psem na dwór i szybko się wysikałam, a poza tym zastanawiam się do czego dziewczyny sikacie żeby pobrać mocz do pipetki?![]()
Dla mnie wyglada jak woreczek ale pisza ze to pojemnikWoreczek? Jak można nasikać do woreczka
Ostatnio tu pisałam że w piątek robię pierwszy test w życiu ale potem mi się przypomniało że robiłam jeden na początku roku jak miałam bliżej nieokreślone dolegliwości różnego typu i tam był taki mały płaski plastikowy pojemniczek do nasikania. Myślałam że są we wszystkich testach![]()