ElaStyczna
Fanka BB :)
I jak kochana? Bedziesz robic?Ja mam bobo test, zrobię dzisiaj jak nie dostanę okresu do wieczora.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak kochana? Bedziesz robic?Ja mam bobo test, zrobię dzisiaj jak nie dostanę okresu do wieczora.
Bobo żółty najlepszyKupie albo facelle albo tego bobaAlbo nawet oba! Hahaha
Będę będę, póki co jeździmy dalej po zakupy do remontu łazienkiI jak kochana? Bedziesz robic?
A przy pozamacicznej nie ma przyrostu bety?
Kupilam bobo zolty i facelleBobo żółty najlepszy![]()
Pewnie wrocisz i padnieszBędę będę, póki co jeździmy dalej po zakupy do remontu łazienki![]()
HejCześć Dziewczyny,
Na forum jestem nowa, w staraniach stara..i przyznam, że czytam cichaczem to forum od kilku miesięcy.
To jest ten moment życia, gdy nikt Cie nie rozumie, a tu widze tyle pozytywnego wsparcia.
My mieliśmy 4 monitoringi, 1 tylko z zastrzykiem Otrivelle, a jeden z lamette i Otrivelle. Wszystko przez to że nie udawało się od kwietnia, a potem okazało się że AMH mam bardzo niskie 0,7.
Dziewczyny, najgorzej, kiedy trzeba to robić "na pstryk" ... jakie macie z tym doświadczenia? u Nas jakoś kiepsko..szczególnie po tej drugiej stronie.. dochodzi do nawet do łez...![]()