I po jakim czasie ?Czy tu widac jakis cien cienia kreski?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I po jakim czasie ?Czy tu widac jakis cien cienia kreski?![]()
Mam to samo, I sutki takie jakby "leniwe" - aż się dziś zaczęłam zastanawiać czy rozstępów nie będzie za chwilę, jak takie tempo puchniecia mam. Czym się tu nasmarowac, żeby się uchronić od rozstępów. Macie jakieś doświadczenie?
25.. ale robilam 10 i niby tez cien jakis widzeA ja widzę!!! ♥ Jaka czułość?
Czy tu widac jakis cien cienia kreski?![]()
Pokaż tą 1025.. ale robilam 10 i niby tez cien jakis widzewiec sobie chyba wkrecam
No wiadomo ze nie po 5 minI po jakim czasie ?
Ile masz dni mniej więcej po owulacji?No wiadomo ze nie po 5 minPo godzinie jak troche wysechl to zrobilam zdj i caly czas sie modlilam nad nim.. tak wiem, ze sie wtedy nie liczy..
Spoko, ja właśnie mój wygrzebałam z kosza i się przyglądamNo wiadomo ze nie po 5 minPo godzinie jak troche wysechl to zrobilam zdj i caly czas sie modlilam nad nim.. tak wiem, ze sie wtedy nie liczy..
14 dni.. bylam na monitoringu i odczulam ja bolesnieIle masz dni mniej więcej po owulacji?
Zdjecia robilam z lampa wiec moze po prostu przeswietlilam te kreski gdzie fabrycznie maja byc :/Pokaż tą 10