NatS91
Fanka BB :)
A mnie nigdy tak nie bolaly, ten wyjatkowo od kilku dni lewa piers tak jakby miala wyrwać sie z mojego ciała.U mnie też normalne Ale w tym cyklu nadzwyczaj mocno aż tak do góry nie mogę podnosić [emoji25]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mnie nigdy tak nie bolaly, ten wyjatkowo od kilku dni lewa piers tak jakby miala wyrwać sie z mojego ciała.U mnie też normalne Ale w tym cyklu nadzwyczaj mocno aż tak do góry nie mogę podnosić [emoji25]
Wiesz.. jesli nie chcesz sie dolowac negatywnym testem to poczekaj tak do jednego dnia po terminie @. Ja zaczelam testowac wczesnie i albo za wczesnie albo probuje wyczarowac cos czego nie maKurcze do kiedy planujecie czekac? Jutro powinnam miec @ ostatnie dwa cykle, wyraźne 35 dni, ovu wyraźnie w 22 dc bo byl monitoring. Teraz dzis mam 39dc ale ovu przesunela sie na 26 dc i mysle ze to przez przykra i nerowowa sytuacje w zyciu... nie wiem do kiedy mam czekać![]()
A mnie nigdy tak nie bolaly, ten wyjatkowo od kilku dni lewa piers tak jakby miala wyrwać sie z mojego ciała.
Ja mam okres na 11 stycznia także na jednym wózku jedziemyU mnie dziś 20 DC i aplikacja mówi że owu jutro ale coś w to nie wierzę . Piersi mnie zaczely lekko pobolewac ale w brzuchu już nic nie cmi. Termin @ według aplikacji to 12 styczniazobaczymy...
Przy tabletkach nie ma czegoś takiego jak zmienny śluz, zazwyczaj jest problem że zbyt duża suchoscia pochwy. Jedyne bóle jakie są to te okresowe ale to też nie każdy.Witamy! A obserwujesz swój organizm? Tj. Śluz, jakieś bóle coś? Ja nigdy brałam tabletek więc nie wiem jak to jest. Przeważnie wiem kiedy są płodne kiedy nieplodne, ma bóle owulacyjne. Musisz zobaczyć kiedy dostaniesz @. Pewnie zanim cykle się wyreguluja po tabletkach to chwilę potrwa [emoji4]
Też byłam bezobjawowa A przynajmniej tak mi się wydawało bo się temu nie przyglądałam.Właściwie zawsze byłam bardzo mało objawowa jeśli chodzi o te sprawy - więc może być mi być ciężko coś wyczućzero zmian nastroju, zero pms, nawet okres nie bolesny.
Zobaczymy jak będzie,na razie mam podejście, że super jak się uda szybko ale jak trochę nam to zajmie to też okginekologów, badania, dentystę
mam za sobą więc teraz zostaje przyjemna strona starań, ale trochę się nakręcam, wczytuje w forum i rozmarzam, że fajnie by było już...
![]()
Ja mam okres na 11 stycznia także na jednym wózku jedziemy
Owulacja miała być według kalendarzyka wczoraj. Ale dziś zaczęło mnie kluc podbrzusze, nie wiem czy jajnik, bardziej na środku niż po którejś ze stron. Dorwalam się do męża i w trakcie myślałam że padnę, bolał mnie każdy ruch w sensie takie kłucie. Czyżby owulacja? Oby... bo ostatnio było 3 dni temu (świąteczne objadanie nie pomaga przy libido xD )
Przy tabletkach nie ma czegoś takiego jak zmienny śluz, zazwyczaj jest problem że zbyt duża suchoscia pochwy. Jedyne bóle jakie są to te okresowe ale to też nie każdy.
Też byłam bezobjawowa A przynajmniej tak mi się wydawało bo się temu nie przyglądałam.
Pierwsze zmiany śluzu zobaczyłam w 2 cyklu po odstawieniu akurat plastrów ale to nie ma znaczenia. No I wtedy zaskoczylismy, niestety biochemiczna. A teraz działamy kolejny cykl![]()
Ja też pierwsze zmiany śluzu zauważyłam w drugim cyklu po odstawieniu antykoncepcji.Ja mam okres na 11 stycznia także na jednym wózku jedziemy
Owulacja miała być według kalendarzyka wczoraj. Ale dziś zaczęło mnie kluc podbrzusze, nie wiem czy jajnik, bardziej na środku niż po którejś ze stron. Dorwalam się do męża i w trakcie myślałam że padnę, bolał mnie każdy ruch w sensie takie kłucie. Czyżby owulacja? Oby... bo ostatnio było 3 dni temu (świąteczne objadanie nie pomaga przy libido xD )
Przy tabletkach nie ma czegoś takiego jak zmienny śluz, zazwyczaj jest problem że zbyt duża suchoscia pochwy. Jedyne bóle jakie są to te okresowe ale to też nie każdy.
Też byłam bezobjawowa A przynajmniej tak mi się wydawało bo się temu nie przyglądałam.
Pierwsze zmiany śluzu zobaczyłam w 2 cyklu po odstawieniu akurat plastrów ale to nie ma znaczenia. No I wtedy zaskoczylismy, niestety biochemiczna. A teraz działamy kolejny cykl![]()
Ja się mega martwiłam że przez pół roku nie będę mieć okresu itd A tu organizm działa jak należyJa też pierwsze zmiany śluzu zauważyłam w drugim cyklu po odstawieniu antykoncepcji.
Ja też się martwiłam ale pierwszy okres dostałam po 29 dniach, gorzej teraz bo 32 dc, okresu nie ma, a testy negatywneJa się mega martwiłam że przez pół roku nie będę mieć okresu itd A tu organizm działa jak należy![]()