Aklime
Fanka BB :)
Mnie bolaly kilka dni pierwszych po owulacji ale to raczej przez duphaston, teraz nic nie boliGratulacje!Mam pytanie do Dziewczyn którym wyszły 2 kreski. Czy bolą Was jajniki? Pobolewaja....? Czy zupełnie inaczej macie!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie bolaly kilka dni pierwszych po owulacji ale to raczej przez duphaston, teraz nic nie boliGratulacje!Mam pytanie do Dziewczyn którym wyszły 2 kreski. Czy bolą Was jajniki? Pobolewaja....? Czy zupełnie inaczej macie!
Ja wczoraj dostałam @. Łączę się w bóluHej. Zrobiłam test teraz po powrocie z pracy i niestety nic nie wyszło. Po prostu nie jestem w ciąży. Czekam na okres, oby nadeszdl jak najszybciej. A tamte testy chyba felerne były. Miałam dużą nadzieję pobranych testach Ale prysła . Normalnie wyć mi się chce [emoji25][emoji25][emoji26]
Ja wczoraj dostałam @. Łączę się w bólu
Może rzeczywiście jest za wcześnie ? Nie masz jeszcze @ więc jest nadzieja. Ja w pierwszej ciąży bardzo długi miałam cykl i testy nie wychodziły . Pozytyw wyszedł w momencie kiedy czułam że lada chwila dostanę @ tak mnie brzuch bolał . Niestety nie pamiętam ile to było dni po oeu bo ten cykl miałam odpuszczony bo się załamałam z resztą dużo pracy miałam i jakoś się udało . Szkoda że teraz nie umiem się tak wyłączyć :/ może rzeczywiście zrób bete w czwartek?Hej. Zrobiłam test teraz po powrocie z pracy i niestety nic nie wyszło. Po prostu nie jestem w ciąży. Czekam na okres, oby nadeszdl jak najszybciej. A tamte testy chyba felerne były. Miałam dużą nadzieję pobranych testach Ale prysła . Normalnie wyć mi się chce [emoji25][emoji25][emoji26]
Też mam doła. Ani kresek ani @ :-( a owu była 16-17 grudnia... gdzie u mnie faza lutealna trwała 10-11 dni...Ja już dzisiaj w pracy myślałam że poleciało Ale to nie okres. Tylko jakiś wodnisty śluz... ehhh
Ja już po badaniu AMH, wyszlo 8,09 wiek 29, miałam też robiona drożność jajowodów wyszło ok. Teraz będziemy badać M, bo u mnie wszystko ok, z wyjątkiem BMI