Boli, siedzisz na fotelu wlewaja Ci kontrast, jesteś na prochach przeciwbolowych. Ale dasz radę, dla dzidzi zawszeO ja dziś tez amh badałam. 8 to Ok jak na twój wiek tak?
Jaka metoda badano ci drożność? Boli to?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boli, siedzisz na fotelu wlewaja Ci kontrast, jesteś na prochach przeciwbolowych. Ale dasz radę, dla dzidzi zawszeO ja dziś tez amh badałam. 8 to Ok jak na twój wiek tak?
Jaka metoda badano ci drożność? Boli to?
Wczoraj, albo nawet przedwczoraj wg terminu owu... i długości ostatnich cykli 25-27-dniowych.A kiedy powinnas mieć @ Kochana?
Wczoraj, albo nawet przedwczoraj wg terminu owu... i długości ostatnich cykli 25-27-dniowych.
To wyzal się tutajMoże założymy Nowa grupę 2020? Ja po prawie 2 latach potrzebuje wsparcia
Ja robilam, ale z calym kompletem badań i wyszlo ze mam wlasnie wtedy PCOS trafilam do lekarki ktora szybko zaczela to podejrzewac i zalecila mi te wszystkie badaniaByłam dziś zrobić badanie rezerwy jajeczek AMH. Ciekawe co wyjdzie... robiła któraś z was?
Ja też nie widzę kreski. Zresztą by sciemniala przez te kilka dni??Ja dostanę na głowę przysięgam. Zrobiłam zdjęcia tego testu po wykonaniu. Dodałam do zdjęcia kontrast i co. I znów ta cholerna kreska tam jest! Mnie naprawdę odwiozę do psychika![emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] widzicie to czy ja już na serio nadaje się do leczenia? [emoji33][emoji23]Zobacz załącznik 1062306
A sprawdzalas resztę? Mam 28 lat robolam badania w maju i mialam i amh mialam 6,03 ale jeden gin powiedzial ze jest ok, moja nowa gin powiedziala ze musimy zbadac lh i fsh i podamy diagnozę... czytalam ze najlepiej jak amh jest ponizej 3, i tak tez mówiła moja GinJa już po badaniu AMH, wyszlo 8,09 wiek 29, miałam też robiona drożność jajowodów wyszło ok. Teraz będziemy badać M, bo u mnie wszystko ok, z wyjątkiem BMI
Ja też nie widzę kreski. Zresztą by sciemniala przez te kilka dni??
No ale mam nadzieję, że jednak jest tam ta kreska.
Nie jesteś sama z takimi przemyśleniami, mam dokładnie tak samo. Maluch za miesiąc byłby z nami..Ale nam się ciąż narobiło pod koniec roku. Dziewczyny aż mi łzy popłynęły. Jeden dzień do końca roku. Takie miałam
Nadzieje ze będą w ciąży jescze w tym roku. Nie wyszło. Wyszły za to komplikacje. Ja byłam wrzesniowka 2019 - znaczy miałam byćwspomnienia wracają mega. Jednego dnia się k tym nie pamieta innnego płacze na sama mysl. Piękne te wasze kreski i ciaze. Bardzo się cieszę z rosnących net. Wszytskim
Wam życzę zdrowych dzieciakow w nowym rokusobie tez .