Według mnie jeszcze trochę brakuje. Pewnie jutro będzie gitJejku wy tu testy HCG robicie a ja dalej mam problem czy jest lub będzie ta owu. Według aplikacji to dziś ale nie wydaje mi się . Jak myślicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Według mnie jeszcze trochę brakuje. Pewnie jutro będzie gitJejku wy tu testy HCG robicie a ja dalej mam problem czy jest lub będzie ta owu. Według aplikacji to dziś ale nie wydaje mi się . Jak myślicie?
No i jeszcze ja ... Wrzuciłam zdjęcie testu owu i żadna mi nie chce pomóc w interpretacjiSame tu testujące a na owulacje to tylko ja czekam hihi
Jejku żebyś miała rację bo ja w sumie zaczynam się czuc bardziej na @ niż na owulację :/Według mnie jeszcze trochę brakuje. Pewnie jutro będzie git
Nie tylkoSame tu testujące a na owulacje to tylko ja czekam hihi
Jeszcze pozytywny nie jest ale zapewne jutro juz bedzieJejku wy tu testy HCG robicie a ja dalej mam problem czy jest lub będzie ta owu. Według aplikacji to dziś ale nie wydaje mi się . Jak myślicie?
To 4 cyklGraaaatulacjeile cykli się staraliscie?
Po cichu gratulujęCała się trzęsę i chce mi się wyć.. Kolejne dwa testy potwierdzają, że Ktoś tam naprawdę jest.. Tak bardzo się boję bety i właściwie wszystkiego się boję :/
10 i Biedronka 25Zdjęcie zrobione po minucie! Pewnie zaraz ściemnieją ale już nie wytrzymam
Z i bez kontrastu![]()
To tak jak u NasTo 4 cykl![]()

Ja też czekamSame tu testujące a na owulacje to tylko ja czekam hihi