Dwa+Trzy
Fanka BB :)
No właśnie czytałam nawet, że pomaga przy zagnieżdżeniu ale nie byłam pewna co dalej. Czekam więc na wizytę 14.01.Acard jest przydatny przy nadkrzepliwosci. Nie odstawiaj na własną rękę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie czytałam nawet, że pomaga przy zagnieżdżeniu ale nie byłam pewna co dalej. Czekam więc na wizytę 14.01.Acard jest przydatny przy nadkrzepliwosci. Nie odstawiaj na własną rękę.
Moja siostra bierze już Clexane w zastrzykach bo Acard był za słaby przy jej nadkrzepliwosci.No właśnie czytałam nawet, że pomaga przy zagnieżdżeniu ale nie byłam pewna co dalej. Czekam więc na wizytę 14.01.![]()
Sorawdzialam przed chwila dla Ciebie test owu i wyszedl pozytywnyU mnie dzisiaj również powiało bielą a 33dc. Test owu znowu pozytywny [emoji848][emoji848][emoji848]
Ale super! Na prawdę ten grudzień to jak worek cudów!Nie wytrzymalam, zrobilam teraz pinka. Zdjecie z szybką.
Ps. Na zywo ciemniejsza nieco
W takim razie zycze owocnych staranDrogie Panie wszystkiego naj na 2020, żeby nam się wszystkim spełniło wspólne marzenie! U mnie dziś 13dc, test owu pozytywny, wieczór spędzamy w domu, nie obraziłabym się jakby ten sylwester okazał się owocny![]()
I mam nadzieję, że ten bladzioch nie okaże się pomyłką.
AMH - tzw rezerwa jajnikowaPierwszy raz słyszę o tym . Ciekawe jak moje jajniki .. mam dziś strasznego doła . Czuje że w tym cyklu też się nie uda . A jeszcze kolejny i dopiero mogę sie zgłosić do mojego lekarza ( dał nam 3 cykle po hsg).![]()