Trzymam mocno kciuki!Dziewczyny @ dalej brak, a tu już 29 dc. Jak dzisiaj się nie pojawi to jutro z rana zrobię test. Wczoraj wieczorem lekko pobolewał mnie lewy jajnik, a poza tym nie czuje się ani na okres ani w ciąży![]()
reklama
Martyna84
Fanka BB :)
Ale masz emocje, taka niewiadoma mnie zawsze dobija. Trzymam za pozytywne i szybkie II kreski.Dziewczyny @ dalej brak, a tu już 29 dc. Jak dzisiaj się nie pojawi to jutro z rana zrobię test. Wczoraj wieczorem lekko pobolewał mnie lewy jajnik, a poza tym nie czuje się ani na okres ani w ciąży![]()
madziolina_p
Ja to juz bym robila test. Dawaj info jutro rano, 3mam kciuki!Dziewczyny @ dalej brak, a tu już 29 dc. Jak dzisiaj się nie pojawi to jutro z rana zrobię test. Wczoraj wieczorem lekko pobolewał mnie lewy jajnik, a poza tym nie czuje się ani na okres ani w ciąży![]()
Wiatraki
Trzymam kciuki!Dzięki dziewczyny za trzymanie kciukówStrasznie mnie korci, żeby nie czekać do jutra tylko robić tu i teraz, ale mąż w pracy cały dzień, a chce być przy tym
Poza tym ten negatywny test z wtorku zrobiłam właśnie w ciągu dnia.
Ps. Ja, będąc w ciąży, zrobiłam test rano, musiałam wyjść do pracy i do wieczora się nie wygadałam. Chciałam, żeby to nie była informacja przekazana w biegu.
Po przyjściu do domu, usiadłam przy stole i włożyłam mężowi w rękę test
Fado123
Koniecznie zrób i daj znaćDzięki dziewczyny za trzymanie kciukówStrasznie mnie korci, żeby nie czekać do jutra tylko robić tu i teraz, ale mąż w pracy cały dzień, a chce być przy tym
Poza tym ten negatywny test z wtorku zrobiłam właśnie w ciągu dnia.
Hej dziewczyny byłam dziś w Klinice to mój 3dc (poprzedni trwał 42 dni) doktor mnie zbadal, powiedzial ze nie widzi zadnych torbieli na jajniku lewym ani prawym, znów przepisał mi wstrzyki Rekovelle po 2 jednostki raz dziennie od 5dc przez 5 dni. A 11dc znów wizyta i pewnie Ovitrelle.... powiedział do mnie: "powtarzamy stymulacje, to musi w końcu zatrybić
"
Trzymam kciuki Kochana, muszą być 2 kreski !Dziewczyny @ dalej brak, a tu już 29 dc. Jak dzisiaj się nie pojawi to jutro z rana zrobię test. Wczoraj wieczorem lekko pobolewał mnie lewy jajnik, a poza tym nie czuje się ani na okres ani w ciąży![]()
Martyna84
Dokładnie musi zaskoczyć, tylko z pewnymi trudnościami, ale podobno czym trudniejsza droga do celu, tym bardziej nagroda cieszy...Hej dziewczyny byłam dziś w Klinice to mój 3dc (poprzedni trwał 42 dni) doktor mnie zbadal, powiedzial ze nie widzi zadnych torbieli na jajniku lewym ani prawym, znów przepisał mi wstrzyki Rekovelle po 2 jednostki raz dziennie od 5dc przez 5 dni. A 11dc znów wizyta i pewnie Ovitrelle.... powiedział do mnie: "powtarzamy stymulacje, to musi w końcu zatrybić"
reklama
G
gość_AL19
Gość
A masz już dzieci lub się staracie?
Obecnie jestem w 9 tygodniu