Fajnie by było ale w ciąży w czerwcu czułam się inaczej. Teraz bardziej okresowo. Co ma być to bedzie, raczej @ zawita.Oj coś czuję, że jednak jutro będzie radość u ciebie i tutaj. Mnie właśnie tak bolały piersi w ciąży przed @.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie by było ale w ciąży w czerwcu czułam się inaczej. Teraz bardziej okresowo. Co ma być to bedzie, raczej @ zawita.Oj coś czuję, że jednak jutro będzie radość u ciebie i tutaj. Mnie właśnie tak bolały piersi w ciąży przed @.
Wszystkiego najlepszego! a w szczególności upragnionych dwóch kreseczek :*Ja sie wczoraj poklocilam z mezem. Ciagle mowi o ciazy i wierzy naprawde widze ze wierzy ze sie udalo. Zapytal kiedy sikam na tescior bo chce juz wiedziec to na niegu fuknelam. No i lawina poszla..mial lekkie pretensje o to ze zbyt pesymistycznie do tego podchodze .. i ze moje „zle mysli” moga sprawic ze nie zajde (no smiech) a ja na to ze wole sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarowac i ze sie najnormalniej w swiecie boje. Dzisiaj mam urodziny wiec czuje sie jak na infolinii bo ciagle ktos pisze i dzwoni a ja sie skupic na pracy nie moge.
Robiłam w poniedziałek 13 dpo był bardzo negatywny@Agatha123 nie kusi Cie zeby zrobic tescik?
Ja tak miałam przez ostatnie dwa cykle bóle podbrzusza i kłócia jajników, też idę w poniedziałek do gin posprawdzac o co chodzi.U mnie już owu była w niedzielę, a do teraz bolą mnie jajniki... dobrze że mam wizyte u ginekologa za tydzień to zobaczy co tam się dzieje. Oby nie żadne zapalenie czy inna infekcja![]()
Wszystkiego najlepszego i oczywiście II kreseczek!!!Ja sie wczoraj poklocilam z mezem. Ciagle mowi o ciazy i wierzy naprawde widze ze wierzy ze sie udalo. Zapytal kiedy sikam na tescior bo chce juz wiedziec to na niegu fuknelam. No i lawina poszla..mial lekkie pretensje o to ze zbyt pesymistycznie do tego podchodze .. i ze moje „zle mysli” moga sprawic ze nie zajde (no smiech) a ja na to ze wole sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarowac i ze sie najnormalniej w swiecie boje. Dzisiaj mam urodziny wiec czuje sie jak na infolinii bo ciagle ktos pisze i dzwoni a ja sie skupic na pracy nie moge.
Czekamy więc do jutra!!!Robiłam w poniedziałek 13 dpo był bardzo negatywnyjutro rano jeśli temperatura nie spadanie to zrobię.
Cześć! Trzymajcie za mnie kciuki, pierwszy raz od naprawdę długiego czasu mam potwierdzoną owulację! Tak się cieszę, mam nadzieję, że tym razem się uda! Staramy się o pierwszą dzidzię, niestety przez ostatnie pół roku nic, cykle bezowulacyjne. .. Jestem dobrej myśli, tak dobrze nie było od dawna!![]()
Może się udało [emoji179][emoji179][emoji179]Jak tam dzisiaj? Ja jestem 15 dpo. Jutro termin @. Piersi jakoś dziwnie mnie bolą od pach idzie ból na boki piersi i górę. Dzisiaj temperatura skoczyła ale to często dzień przed @.
Wszystkiego najlepszego niech spełnia się twoje marzenia [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]Ja sie wczoraj poklocilam z mezem. Ciagle mowi o ciazy i wierzy naprawde widze ze wierzy ze sie udalo. Zapytal kiedy sikam na tescior bo chce juz wiedziec to na niegu fuknelam. No i lawina poszla..mial lekkie pretensje o to ze zbyt pesymistycznie do tego podchodze .. i ze moje „zle mysli” moga sprawic ze nie zajde (no smiech) a ja na to ze wole sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarowac i ze sie najnormalniej w swiecie boje. Dzisiaj mam urodziny wiec czuje sie jak na infolinii bo ciagle ktos pisze i dzwoni a ja sie skupic na pracy nie moge.