reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Witam kolezanki. Jestem tutaj nowa. Wraz z mezem we wrzesniu rozpoczelismy starania. Co z tego bedzie-sie okaze. Mam nieregularne cykle (28-32), wiec starania zaczelismy od 12 dnia (szczerze to nie wiem czy dobrze). Gratulacje dla Kasiecznej :)

Witaj :) Napisz coś więcej o sobie :) Ile masz lat? Czy staracie się o pierwsza dzidzie ?
Rozumiem ze staracie się pierwszy cykl? Wiec życzę złotego strzału :*

Czy to dobrze ze od 12dc, to się okaże ;)

reklama
Mogę Wam tutaj trochę nasmęcić? W tym tygodniu powinna przyjść @ i z każdym dniem mam coraz większego doła że znowu się nie udało.. czuje że nic z tego, więc nawet testu nie ma co robić :( w czwartek ide na badania kontrolne i tam tylko znając życie lekarz potwierdzi moje przypuszczenia (no chyba że do teg czasu dostane okresu). W pracy też mam coraz bardziej kiepsko i ani się zwolnić nie mogę skoro się staramy.. wyżaliłam się, sorki ale musiałam. Miłego dnia dziewczyny, lepszego niż mój :)

Witaj :) Napisz coś więcej o sobie :) Ile masz lat? Czy staracie się o pierwsza dzidzie ?
Rozumiem ze staracie się pierwszy cykl? Wiec życzę złotego strzału :*

Czy to dobrze ze od 12dc, to się okaże ;)
Mam 32 lata, maz 31. To nasze kolejne starnie, wczesniej za narzeczenstwa bylam w ciazy ale musialam zostac poddana zabiegowi bo nie bylo serduszka :( Potem byl miesniak usuniety 2 lata temu. Od tamtej pory jestem pod kontrola lekarza i nie ma przeciwskazan. I zaczelismy starania wlasnie teraz.
Lekarz mowil ,ze u mnie pecherzyk jest od 12 dc wiec od tego powinnismy sie starac. Ale boje sie ze ominelam owulacje :/ nie robilam testow ani nic bo nie chce sie nakrecac (wszystko jest w glowie)

Mogę Wam tutaj trochę nasmęcić? W tym tygodniu powinna przyjść @ i z każdym dniem mam coraz większego doła że znowu się nie udało.. czuje że nic z tego, więc nawet testu nie ma co robić :( w czwartek ide na badania kontrolne i tam tylko znając życie lekarz potwierdzi moje przypuszczenia (no chyba że do teg czasu dostane okresu). W pracy też mam coraz bardziej kiepsko i ani się zwolnić nie mogę skoro się staramy.. wyżaliłam się, sorki ale musiałam. Miłego dnia dziewczyny, lepszego niż mój :)
Ja mam taki sam dzien uwierz..
Juz nie wiem co myslec. Nie czuje sie jak na okres. Czuje sie na nic .. plus mamy tak zimno w biurze ze istna masakra. Siedze w kurtce az cala dygocze z zimna od srodka.. katastrofa.

Trzeba się wyżalić żeby poczuć się lepiej [emoji8] spokojnie zawsze po deszczu wychodzi słońce [emoji8][emoji8][emoji8] wytrzymaj [emoji8][emoji8] jeszcze będzie pięknie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Witaj! :* U mnie prezes mnie tak wkurza ze tez chetnie bym prace zmienila ale nie moge kurcze bo przeciez planuje ciaze.. takze jestem w zawieszeniu

Mam 32 lata, maz 31. To nasze kolejne starnie, wczesniej za narzeczenstwa bylam w ciazy ale musialam zostac poddana zabiegowi bo nie bylo serduszka :( Potem byl miesniak usuniety 2 lata temu. Od tamtej pory jestem pod kontrola lekarza i nie ma przeciwskazan. I zaczelismy starania wlasnie teraz.
Lekarz mowil ,ze u mnie pecherzyk jest od 12 dc wiec od tego powinnismy sie starac. Ale boje sie ze ominelam owulacje :/ nie robilam testow ani nic bo nie chce sie nakrecac (wszystko jest w glowie)

Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :(

Tak książkowego, to powinno się starać przez cały cykl co 2-3 dni, ale życie...życiem ( nie każdy ma czas, ochotę i możliwości). Na razie nie myśl o tym 12dc, bo mogło się udać :)

Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :(

Tak książkowego, to powinno się starać przez cały cykl co 2-3 dni, ale życie...życiem ( nie każdy ma czas, ochotę i możliwości). Na razie nie myśl o tym 12dc, bo mogło się udać :)
U nas co 2-3 dni przez caly miesiac to niewykonalne :/ . Po prostu sa takie dni ze sie nie ma na to ochoty .. dlatego celujemy +- przy owu te pare intensywnych dni a reszta to tylko z milosci jak mamy naprawde ochote

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry