Kotmonika87
Fanka BB :)
Wina poprzedniego lekarza który dał CLO bez usg, bez monitoringu, bez badań. W ciemno. Teraz kolejny miesiąc stracony, z konsekwencjami.No to faktycznie niedobre wiadomości. Powodzenia i przytulam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wina poprzedniego lekarza który dał CLO bez usg, bez monitoringu, bez badań. W ciemno. Teraz kolejny miesiąc stracony, z konsekwencjami.No to faktycznie niedobre wiadomości. Powodzenia i przytulam
Rozumiem. No nic czekamy mam nadzieję że u ciebie będą dobre te wiadomości.Powiem Ci, ze temp mam juz dobry ponad tydzien co u mnie jesy rzadko spotykane bowiem zawsze po owu mialam max 4 dni. Wiec to mnie lekko niepokoi ale do @jeszcze troche wiec bez spiny
Witaj na pokładzie. Tak i to dowód, jak nasza psychika jest silna, nawet cykl rozleguluje... Powodzenia i rozluznieniaPodczytuję Was od dłuższego czasu więc może też się przedstawię. 30 lat, na koncie syn lat 7, mąż i 2 koty. Pierwsza ciąża z tzw. złotego strzału. Teraz staramy się od maja i jakież było moje zdziwienie, kiedy okazało się że to nie takie proste. I tak jak i u Was, póki się nie staraliśmy cykle jak w zegarku 28 dni. A teraz dzieją się cuda. Raz 31 dni, kolejny 25, następny znowu dłuższy i czasem to już nie wiem kiedy może być owu a kiedy @. Od tego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę chociaż zeżekałam się, że nigdy w życiu.
Miło poznać. U mnie też cyrki odkąd się staramy więc taka nasza psychika.... powodzeniaPodczytuję Was od dłuższego czasu więc może też się przedstawię. 30 lat, na koncie syn lat 7, mąż i 2 koty. Pierwsza ciąża z tzw. złotego strzału. Teraz staramy się od maja i jakież było moje zdziwienie, kiedy okazało się że to nie takie proste. I tak jak i u Was, póki się nie staraliśmy cykle jak w zegarku 28 dni. A teraz dzieją się cuda. Raz 31 dni, kolejny 25, następny znowu dłuższy i czasem to już nie wiem kiedy może być owu a kiedy @. Od tego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę chociaż zeżekałam się, że nigdy w życiu.
Nie tylko Ciebie to irytuje. U mojej szwagierki 2 lata staran a znajoma musiala usunac 2 jajowody bo miala ciaze pozamaciczna. Szane u obu pan sa niskie (u jednej to juz zadna praktycznie-jak to mowia lekarze) i to jest straszne, bo oni probuja a wiele na swiecie jest osob co nie probuje, nie stara sie, zaskoczy, wpadnie i sie udaje miec nie jedno dziecko a kilka...A wiecie co mnie najbardziej wkurza? Mamy w bloku taka pato-rodzinke. 4 dzieci najstarszy chodzi z moim synem do klasy, najmlodsze ma moze ze 2 lata teraz. Dzieciaki od rana do wieczora biegaja same po polu i nikt sie nimi jakos specjalnie nie interesuje. Rodzice maja ciekawsze zajecia. I ona jest teraz z kolejnym dzieckiem w ciazy. Takim to sie bez problemu udaje.
Piona, ja też 26 lat mam i syna z 2015r![]()