Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety czasami te jajeczka jaja sobie z nas robią...Dziękuję za dobre słowa, ty zawsze podniesiesz mnie na duchu!!!
Kurde nie wiem co to, napewno bezowulacyjny, bo żadnego kłucia jajników testy negatywne, a zawsze mam ładne pozytywy i mocne kłucie.
Działamy, ale dla przyjemności
A jak u ciebie?
Pozytyw jak nic! W ciągu do 36h powinna być owulka wiec do dzieła!Dziewczyny zrobiłam test, co o tym myślicie? Chyba trzymałam go za krótko bo 5 sek a dopiero potem doczytałam że ma być 10 sek. I moczylam tylko do tych dwóch trójkątów a nie wiem czy powinnam wyżej.
Słyszałam tąPozytywny![]()
Smyszalam tą teorie już pare lat temu. I właśnie lekko ponad dwa lata temu jak byłam w ciazy z synkiem(defacto zaszłam dzięki testom ) przypomniało mi się ze mam testy owu w szufladzie. Zrobiłam ale nie wysZedl wiec ja w to nie do końca wierzę.Orientujecie się może czy te testy owulacynje wychodzą pozytywne w przypadku ciąży? Od kilku dni pobolewa mnie brzuch, tak bardziej jakby ciągnęło delikatnie i czasem zakuje.
Od dwóch dni minimalnie ze mnie leci brązowy śluz (na cały dzień jedna wkładka).. Liczyć to już jako okres?? Że od piątku 1dc??
Ja wczorajszego mini plamienia nie liczyłam bo tylko bałagan w kalendarzyku zrobi.Od dwóch dni minimalnie ze mnie leci brązowy śluz (na cały dzień jedna wkładka).. Liczyć to już jako okres?? Że od piątku 1dc??
Od dwóch dni minimalnie ze mnie leci brązowy śluz (na cały dzień jedna wkładka).. Liczyć to już jako okres?? Że od piątku 1dc??
Dziewczyny tule mocno i walczymy dalej!!Ja wczorajszego mini plamienia nie liczyłam bo tylko bałagan w kalendarzyku zrobi.
1DC ! Nareszcie![]()