@młoda1994 tak jak wczoraj obstawiałyśmy dziś jest pozytyw 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam 20 października [emoji3]Hej Kochane, ja zblizam się do terminu @, czy któraś z Was też jest już blisko terminu ? Pozdrawiam Was wszystkie :*
Hej, dziewczynypostanowiliśmy z mężem zacząć starania więc od razu poleciałam do gina... Akurat rok temu robiłam badania na tarczycy tsh 3,1 anty-TG 1,3 prolaktyna 26 Wit. D3 11. B
Przez cały rok brał Wit d3 6000j.m. Jutro ide na tsh, jak będzie ok to chyba zaczniemy staraniaJuż biorę pregnę plus
![]()
Dziewczyny ja się totalnie wycofuje znikam na jakiś czas. Nie mam pojęcia czy będę starać się jeszcze. Mąż mnie zawiódł, nie będzie go teraz, więc i ze starań nici. A wątpię, żeby plemniki od soboty dały radę. I wogóle za duże ciśnienie jakoś ostatnio. Muszę się wyciszyć. Może czasami tu zaglądne Wam pokibicowac. Powodzenia!!!!
Super to do dzieła a za 14 dni chce widzieć od ciebie piękny test z dwoma krechami tym razem na ciążowym.@młoda1994 tak jak wczoraj obstawiałyśmy dziś jest pozytyw![]()
Oj chciałabym...Super to do dzieła a za 14 dni chce widzieć od ciebie piękny test z dwoma krechami tym razem na ciążowym.
Ja trzymam mocno kciuki za ciebie. [emoji110][emoji110][emoji110]Oj chciałabym...