Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaja wyniki dopiero jutro?
A który dzień cyklu? [emoji8]Znowu ja bo nowy objaw (boję się, że kiedyś mnie ktoś stąd wyrzuci [emoji2368][emoji16]) od wczoraj ciągnie mnie tak na dole ale nie brzuch, tylko jakby narządy, miałam drzemke to się przebudzilam z bólu. takie uczucie puchniecia i ból.
26dc, we wtorek mnie tknelo zrobiłam test owu wyszedł pozytywny wczoraj było działane i w niedzieleA który dzień cyklu? [emoji8]
Ogólnie te wszystkie Nasze objawy takie ciążoweZnowu ja bo nowy objaw (boję się, że kiedyś mnie ktoś stąd wyrzuci [emoji2368][emoji16]) od wczoraj ciągnie mnie tak na dole ale nie brzuch, tylko jakby narządy, miałam drzemke to się przebudzilam z bólu. takie uczucie puchniecia i ból.
Łał to późno miałaś owu [emoji8] czekamy na dwie kreski [emoji8]26dc, we wtorek mnie tknelo zrobiłam test owu wyszedł pozytywny wczoraj było działane i w niedziele
Cud, że wgl miałam... Chyba wpływ duphastonu nie wiem, wrzesień rzekomo bezowulacyjny.. Oj chciałabym..Łał to późno miałaś owu [emoji8] czekamy na dwie kreski [emoji8]
to czekam z niecierpliwosxiaDzisiaj
No właśnie ja już nie wiem... W tamtym miesiącu miałam cyc jak nie wiem, teraz mnie nawet nie bolą... Okresy nieregulane.. Zaczyna mnie to wszystko przytłaczac...Ogólnie te wszystkie Nasze objawy takie ciążoweTyle, że ja po ostatnim cyklu przestałam sobie ufać
![]()