Zrobiłam test owulacyjny, wyszedł pozytywny, objawy owulacji też miałam no i " do dzieła"Jak wy to robicie że Wam złapało ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrobiłam test owulacyjny, wyszedł pozytywny, objawy owulacji też miałam no i " do dzieła"Jak wy to robicie że Wam złapało ???
Sama nie wiem czy coś tu widzę czy nieZrobiłam dzisiaj znowu hah nie wytrzymałam
Co myślicie ?

Zrobiłam dzisiaj znowu hah nie wytrzymałam
Co myślicie ?
Widać! Cień cienia.Zrobiłam dzisiaj znowu hah nie wytrzymałam
Co myślicie ?
Ja też już glupieje ale nie nakręcam się żeby się nie rozczarowaćSama nie wiem czy coś tu widzę czy nie![]()
Ja tam widzę jakby cień cieniaZrobiłam dzisiaj znowu hah nie wytrzymałam
Co myślicie ?
Kurczę ja też z testami i monitoring. Wczoraj była ciemna kreacja, dziś dopiero wieczorem zrobię to wstawię fotkę i posłucham Waszych opinii.Zrobiłam test owulacyjny, wyszedł pozytywny, objawy owulacji też miałam no i " do dzieła"![]()
Gratuluję, to super wiadomość 1000 buziaków. Rosnijcie zdrowo!Mam wyniki z bety hcg- według nich jestem w 3-4 tygodniu ciąży!!ale mam za to niski progesteron bo wynik mi wyszedł 8,18 a norma jest 11-44ng/ml. Mam w domu luteine dopochwową także dzisiaj już zaaplikuje
![]()