Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety ale beta spadła do 7 także nie mam na co liczyć. Czekam w takim razie na @ i zaczynam od nowa staraniaMi się też tak wydaje że diagnoza w 4tym może tylko dotyczyć jednej kwestii, czy ciąża jest umiejscowiona prawidłowo w macicy. I po za tym nic. Dlatego są wskazania do 1 usg w 6 lub 7 tyg najwcześniej.
Jeśli beta spadła to już co innego, ale też bym powtórzyła na wszelki wypadek.
Tu na forum jedna dziewczyna opowiedziała historię jak mając skierowanie na łyżeczkowanie, coś ja Tknęło i nie poszła do szpilata. Odczekala parę dni i pojechała do innego gina. Ciąża była żywa, zakończyła się narodzinami zdrowego dziecka.
Kurcze lekarze to tylko ludzie a zle diagnozy trzeba weryfikować...
Trzymaj się Kiwaczek... bardzo bardzo jestem z tobą i łudze się że może to jednak była pomyłka z tą beta................
Buziaki Kochana. Trzymaj się. Będziemy Cię wspierać jak będziesz potrzebowała....Niestety ale beta spadła do 7 także nie mam na co liczyć. Czekam w takim razie na @ i zaczynam od nowa staranianie chce się załamywać, bo ze mną na sali w szpitalu leży dziewczyna której dzieciątko się nie rozwija prawidłowo (2msc) i dali jej tabletki na poronienie bo nic z tego nie będzie. Także pocieszam się że niestety ale inni mają gorzej
Niestety ale beta spadła do 7 także nie mam na co liczyć. Czekam w takim razie na @ i zaczynam od nowa staranianie chce się załamywać, bo ze mną na sali w szpitalu leży dziewczyna której dzieciątko się nie rozwija prawidłowo (2msc) i dali jej tabletki na poronienie bo nic z tego nie będzie. Także pocieszam się że niestety ale inni mają gorzej
Moim zdaniem juzDziewczyny wrzucam testy owulacyjne, i słucham Waszych opinii... czy już???Zobacz załącznik 1035767
Mój też, stara się niby być wspolczujacym a z drugiej strony mówi, "jeszcze cię to męczy?"... No zero zrozumienia. Dla niego to nie było dziecko, tylko zaplodniona komórka, forma biologiczna... A dla mnie było dzieckiem, miało płeć i imię i w samotności pożegnałam jego szczątki. Byłam sama z tym. Niestety. Albo stety.
Dziewczyny wrzucam testy owulacyjne, i słucham Waszych opinii... czy już???Zobacz załącznik 1035767
Testowa ciemniejsza od kontrolnej, to znaczy że jesteś w piku, działajcie dziś i jutro, pojutrze też może się przydać a potem to dla przyjemnościDziewczyny wrzucam testy owulacyjne, i słucham Waszych opinii... czy już???Zobacz załącznik 1035767