MamaWojtusia15
Fanka BB :)
Strasznie ciężko się dostać ostatnio do mojego gin.... Ale chyba pójdę na przegląd do pierwszego lepszegoNie wiem co napisać. Dziwna sytuacja ,może skonsultuj to z ginekologiem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Strasznie ciężko się dostać ostatnio do mojego gin.... Ale chyba pójdę na przegląd do pierwszego lepszegoNie wiem co napisać. Dziwna sytuacja ,może skonsultuj to z ginekologiem.
Może zrób test? Wydaje mi się że można ćwiczyć jeśli ciąża przebiega prawidłowo, ale też nie ma co przesadzać i pewnie nie każde ćwiczenie można wykonywać.Dziewczyny, może ktoś mi doradzi, jak to jest z aktywnością sportową na początku ewentualnej ciąży? Okres spóźnia mi się już 4 dzień. Testu jeszcze nie robiłam. Mam treningi personalne 3 razy w tygodniu. Myślicie, że można ćwiczyć bez problemu?
Ja dostałam skierowanie teraz od gina na hormony to już Ci wkleje. Te pierwsze (co ich dużo zaznaczone - kazał mi zrobić 7dc. A nastepne (co są dwa zaznaczone) ok.10 dni później.Dziewczyny chce zrobić badania hormonów - jakie i kiedy ( w którym dniu cyklu najlepiej je wykonać ) ??!!!
Nie robilam jednego a trzy testy
Matko dziewczyny róbcie te testy szybciuteńko i czekamy na dobre wieściu mnie dziś 38DC. zaraz zbieram sie do rossmana po testy. myślicie ze jest sens testować dziś, czy jutro z porannego moczu? tak bardzo odciagam sie od tego testowania, żeby się nie rozczarować...
poza tym wczoraj znowu miałam bóle jak na okres i chodziłam ciagle sprawdzić czy nie przyszedł. dziś ten ból jest troszkę mniejszy.
Linijka zrób test, jak wyjdzie pozytywny to chyba będziesz czuła co zrobić. Wiem ze ciąża to nie choroba i powinno się prowadzić normalny tryb życia, ale ja bym się chyba bałaDziewczyny, może ktoś mi doradzi, jak to jest z aktywnością sportową na początku ewentualnej ciąży? Okres spóźnia mi się już 4 dzień. Testu jeszcze nie robiłam. Mam treningi personalne 3 razy w tygodniu. Myślicie, że można ćwiczyć bez problemu?
Matko dziewczyny róbcie te testy szybciuteńko i czekamy na dobre wieści. Jak długie masz zwykle cykle? W pierwszej ciąży brzuch mnie bolał codziennie do końca pierwszego trymestru.
Zrób testDziewczyny, może ktoś mi doradzi, jak to jest z aktywnością sportową na początku ewentualnej ciąży? Okres spóźnia mi się już 4 dzień. Testu jeszcze nie robiłam. Mam treningi personalne 3 razy w tygodniu. Myślicie, że można ćwiczyć bez problemu?