patka88_pa
Początkująca w BB
Mi sie juz ojres spóźnia 6dni...a test negatywnyPatka mam dokładnie tak samo jak ty, tylko okres 2 dni mi się spóżnia też drugi cykl po poronieniu...
Martyna84 a robilas juz test?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi sie juz ojres spóźnia 6dni...a test negatywnyPatka mam dokładnie tak samo jak ty, tylko okres 2 dni mi się spóżnia też drugi cykl po poronieniu...
Tak czwartek i sobotę negatywny, dziś miałam jakiś popsuty, najpierw pojawiła się słaba druga kreska a później się rozlał, na jutro rano już nie mam, jutro kupie test i zrobię we wtorek. Okresu brak i bóli brak, w piątek różowe plamienia, i dziwny ból piersi. I boląca głową od wszystkich myśliMi sie juz ojres spóźnia 6dni...a test negatywny
Martyna84 a robilas juz test?
Trzymam kciuki żeby się udałoTak czwartek i sobotę negatywny, dziś miałam jakiś popsuty, najpierw pojawiła się słaba druga kreska a później się rozlał, na jutro rano już nie mam, jutro kupie test i zrobię we wtorek. Okresu brak i bóli brak, w piątek różowe plamienia, i dziwny ból piersi. I boląca głową od wszystkich myśli
Daj znać we wtorek co test pokazał, ja na razie jestem na etapie dni plodnych więc już dzialalismy wczoraj i dwa dni temu, moze jeszcze dzis i jutro zobaczmyTrzymam kciuki żeby się udało![]()
Może to piatkowe plamienie to implantacja zarodka... mususz byc tej mysli i kolejby test bedzie juz pozytywnyTak czwartek i sobotę negatywny, dziś miałam jakiś popsuty, najpierw pojawiła się słaba druga kreska a później się rozlał, na jutro rano już nie mam, jutro kupie test i zrobię we wtorek. Okresu brak i bóli brak, w piątek różowe plamienia, i dziwny ból piersi. I boląca głową od wszystkich myśli
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze? Może jakieś stresy miałaś ostatnio albo byłaś na urlopie i cykl się zmienił? Ja tak miałam że jak wróciłam to nagle mi się wydluzylWolałabym juz dostać ten okres i rozpocząć kolejne pelne nadziei starania...
Ogolnie myślę ze ten cykl stracony ... boje sie ze cos jest nie tak ze miesiączka nie przychodzi![]()
Oby nie przyszla@Urlop jeszcze przedemna![]()
Stresy dnia codziennego nic nadzwyczajnego.
Jeśli jutro sie miesiączka nie pojawi to dzwonie sie umawiac do doktórki.
Kallinea trzymam kciuki mocno zaciśnięte, tak dam zaraz znać, jeszcze tak myślę czy nie skręce jutro z kierunku apteki do laboratorium, ale to się zobaczy.. Jakie będe miała przeczuciaDaj znać we wtorek co test pokazał, ja na razie jestem na etapie dni plodnych więc już dzialalismy wczoraj i dwa dni temu, moze jeszcze dzis i jutro zobaczmy![]()