Smerfetka94
Fanka BB :)
Zalezy od faceta. Ja czasem nie wiem ze mojemu cos jest tak to ukrywa zeby nie psuc mi humoru i zebym sie nie martwilaA mówią, że kobiety słaba płeć.. który facet by tyle zniósł.. oni to 36,8 st temperatury i umierają
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zalezy od faceta. Ja czasem nie wiem ze mojemu cos jest tak to ukrywa zeby nie psuc mi humoru i zebym sie nie martwilaA mówią, że kobiety słaba płeć.. który facet by tyle zniósł.. oni to 36,8 st temperatury i umierają
Ciezko..probuje czyms sie zajac, sprzataniem, zabawa z dzieckiem, wyjsciem z domu...Wiem, że łatwo się mówi nie myśl o tym ale tak się nie da.. Może obejrzyj jakiś film, przeczytaj książkę odgon myśli od negatywów a wszystko będzie dobrze [emoji1360] życzę /życzymy Ci jak najlepiej trochę cierpliwości i czasu a wszystko się poukłada [emoji3526]
Wiadomo, że są wyjątki... mój też schował przede mną opuchlizne po ząbie no bo wstyd mu bylo okazać ból.. i wiesz co wylądował pół żywy na stole operacyjnym..... eh....Zalezy od faceta. Ja czasem nie wiem ze mojemu cos jest tak to ukrywa zeby nie psuc mi humoru i zebym sie nie martwila
Eh.moj na poczatku podobnie,nic nie dal po sobie poznac. Ale jak juz faktycznie byl ledwo zywy powiedzial co i jak i, teraz widze jak cos mu jestWiadomo, że są wyjątki... mój też schował przede mną opuchlizne po ząbie no bo wstyd mu bylo okazać ból.. i wiesz co wylądował pół żywy na stole operacyjnym..... eh....
Ile wasze pęcherzyki mierzyły w danym dniu cyklu i jakie do tego było endo? Nigdzie w internecie nie mogę znaleźć żadnych norm
U mnie 20dc po potwierdzonej owulacji - cialko zolte 24mm, endo 11mmIle wasze pęcherzyki mierzyły w danym dniu cyklu i jakie do tego było endo? Nigdzie w internecie nie mogę znaleźć żadnych norm
A przed owulacja? We wcześniejszych dc??U mnie 20dc po potwierdzonej owulacji - cialko zolte 24mm, endo 11mm
Nie bylam wczesniej na usg, poszlam kontrolnie...A przed owulacja? We wcześniejszych dc??
Na pewno nie zobaczy jeśli chodzi Ci o ciążeDziewczyny myslicie ze jesli pojde jutro do gina to on zobaczy cos wiecej niz cialko zolte? Gdyby cos bylo na rzeczy..