Kallinea90
Fanka BB :)
Dzięki oby się udałoKallinea trzymam kciuki mocno zaciśnięte, tak dam zaraz znać, jeszcze tak myślę czy nie skręce jutro z kierunku apteki do laboratorium, ale to się zobaczy.. Jakie będe miała przeczucia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki oby się udałoKallinea trzymam kciuki mocno zaciśnięte, tak dam zaraz znać, jeszcze tak myślę czy nie skręce jutro z kierunku apteki do laboratorium, ale to się zobaczy.. Jakie będe miała przeczucia
Już niedługo i się wyjaśni, ale chyba byś się cieszyła z ciąży?A u mnie najgorsze to to że już miałam wszystko poukładane, poplanowane, a tu nic z tego, ja zawsze mam podgórke, i raczej wiwm na 100% że to nie ciąża, ale chcę to czarno na białym...
Ja na etapie sprawdzania kalendarza dni płodnych, mimo, ze juz sąWiem coś o tych nakrecaniach haha, już zdążyłam dziś przeczytać forum o pierwszych objawach ciąży![]()
Trzymam kciuki dziewczynyTak czwartek i sobotę negatywny, dziś miałam jakiś popsuty, najpierw pojawiła się słaba druga kreska a później się rozlał, na jutro rano już nie mam, jutro kupie test i zrobię we wtorek. Okresu brak i bóli brak, w piątek różowe plamienia, i dziwny ból piersi. I boląca głową od wszystkich myśli
Ja to samoJa na etapie sprawdzania kalendarza dni płodnych, mimo, ze juz sąwięc za pare naście dni też będę szalała i szukała objawów
![]()
Pozytywny do dzieła!!Trzymam kciuki dziewczyny
Ja to samomój mąż mimo że ciężko się z nim rozmawia na tematy starań to od wczoraj wyjątkowo chętny na działania, dzisiaj test owulacyjny na 99% pozytywny....
Podobnie będziemy testować
Myślicie że to Już? Czy może być jeszcze wyrazniejsza kreska??to mój pierwszy raz z testami owulacyjnymi
Zobacz załącznik 1006357
Trzymam kciuki dziewczyny
Ja to samomój mąż mimo że ciężko się z nim rozmawia na tematy starań to od wczoraj wyjątkowo chętny na działania, dzisiaj test owulacyjny na 99% pozytywny....
Podobnie będziemy testować
Myślicie że to Już? Czy może być jeszcze wyrazniejsza kreska??to mój pierwszy raz z testami owulacyjnymi
Zobacz załącznik 1006357
Maz jakby wyczuł klimat (testy to raczej tak dla mnie miały być i ewentualnie coby go tam jakoś zaczepic...Pozytywny do dzieła!!![]()
Trzymam kciuki i ja za Ciebie KochanaKurcze, ja nigdy testów owu nie robiłam, na razie kalendarz i uśmiech, jak pojawiają się objawy dni płodnychowu mam 6-7. 08. Mąż zadowolony, o nic nie pyta
Ew. testowanie, jeżeli @ nie przyjdzie, po 21.08. Trzymam mocno kciuki!!!
Dawaj znać co i jak, chociaż rozlanym testem bym się nie sugerowałaDziewczyny u mnie ten wczorajszy rozlany test wysechł i takie coś się pojawiło, sama nie wiem co o tym myśleć?
Jade zaraz do apteki i trzymam poranne siku do testu, chyba dam radę bo jak nie to oszaleje z emocji jakie temu towarzyszą