AniaKaja
Fanka BB :)
Low i high chyba. Zakres min i max.Wszystko fajnie tylko co znaczy L i H? Zobacz załącznik 1036482
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Low i high chyba. Zakres min i max.Wszystko fajnie tylko co znaczy L i H? Zobacz załącznik 1036482
Low i high chyba. Zakres min i max.
No my już mamy dzieciaki ale jakoś nas tak wzięło że fajnie by było jeszcze jedno...U mnie 5 i starania o pierwsze dziecko..
Czuje sie zle już od kilku dni po owulacji. Zaskoczyl mnie fakt tych plamien wczorajszych i dzisiejszych. Okres to nie jest bo temperatura ponad 37.
Moj W. chce mnie zabrac jutro do lekarza skoro test negatywny a takie slabe mam samopoczucie...nie wiem co robic. Moze skocze na usg , cos mi powie
Ja miałam tak ze w owulacje ilość śluzu duża i utrzymywała się przez 2,3 dni.Takie pytanie. Według testów owu, prawdopodobnie owu była sobota/niedziela. Zreszta bolały mnie dość mocno wtedy jajniki wiec jest to mega prawdopodobne. Działaliśmy, choć ilość śluzu znikoma(wsparłam się żelem). Dziś dwa dni minęło, a tu nagle wieksZy popęd mam i śluzu jakby więcej niż teoretycznie w owu. Miała tak któraś?
Dołączam się do Was. Moje cykle trwają zwykle 24 dni. 15.10. Mialam owulacje. Od 2 dni czuje sie dziwnie, niby fizycznie jak na okres, ale psychicznie pełnia szczęścia i zasypiajaca w każdej możliwej pozycji i miejscu, a nie jak zwykle buchajaca nienawiścia i energia. Oczywiście we wszystkim dopatruje się objawów ciąży, bo jakże by mogło być inaczej.
Dodam, że to pierwszy cykl starań. Mam juz dziecko z którym udało się właśnie w pierwszym cyklu. Jednak teraz mam przeczucie, ze to zajmie duzo dluzej.
Ja ok 30stegoI ja i ja chętnie dołączę. My chyba będziemy testować w podobnym terminie ewentualnie
Jeśli wytrzymam do dnia @ i nie wyrwe się wcześniej to ja też 30Ja ok 30stego