Smerfetka94
Fanka BB :)
No to u mnie podobnie.A poprzednie takie teraz po @ idę do lekarza bo to nie możliwością już jest xD że co miesiąc jakieś kreski się pojawiają aciazy nie ma
Miałam taka wyraźna kreche
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to u mnie podobnie.A poprzednie takie teraz po @ idę do lekarza bo to nie możliwością już jest xD że co miesiąc jakieś kreski się pojawiają aciazy nie ma
Może to TOJa juz potrzebuje psychiatry. Czuje sie dosłownie jak 7 lat temu hahaha nawet rano mialam pare kropelek krwi i juz myslalam, że to okres, a teraz cisza. Jak mi sie uda to będzie tak śmiesznie. Będę mieć Nawet termin porodu z ostatniej miesiączki tako sam jak 7 lat temu
Gdyby mi się udało trafić to byłoby U mnie podobnie z tym, że 14 lat temu. Tyle ma mój pierwszy synJa juz potrzebuje psychiatry. Czuje sie dosłownie jak 7 lat temu hahaha nawet rano mialam pare kropelek krwi i juz myslalam, że to okres, a teraz cisza. Jak mi sie uda to będzie tak śmiesznie. Będę mieć Nawet termin porodu z ostatniej miesiączki tako sam jak 7 lat temu
Fajnie by było, naprawdę fajnie. Ale dowiemy się najpóźniej w środęMoże to TO![]()
Może zrob tescikFajnie by było, naprawdę fajnie. Ale dowiemy się najpóźniej w środę
Zrobie w środę bo to będzie po terminie okresu. No chyba że nie wytrzymamMoże zrob tescik
My kobiety zaliczamy się do niecierpliwych więc chyba teścik będzie wcześniejZrobie w środę bo to będzie po terminie okresu. No chyba że nie wytrzymam
Robilam tak testy w poprzedniej ciąży i to nie miało sensu. Tylko sie denerwowalam. Słaba kreska pojawiła się na drugi dzień po terminie spodziewanej miesiączki. Mimo posiadania 20 testów ciazowych raczej sie wstrzymam xDMy kobiety zaliczamy się do niecierpliwych więc chyba teścik będzie wcześniej![]()