annajak
Fanka BB :)
Tu Link do: USG genetyczne ciąży 11-14 tydzień ciąży – USG ciąży Warszawa - NFZ piszą, że do 13+6 właśnie się robi to badanie...ale ja mam dzis 13+0, a w srode bede juz miala 13+6. Ten u ktorego bylam.dzis mowi, ze juz za pozno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tu Link do: USG genetyczne ciąży 11-14 tydzień ciąży – USG ciąży Warszawa - NFZ piszą, że do 13+6 właśnie się robi to badanie...ale ja mam dzis 13+0, a w srode bede juz miala 13+6. Ten u ktorego bylam.dzis mowi, ze juz za pozno
SuperWygląda na to, że zaliczylam krwawienie implementacyjne xD rano kilka kropel śluzu podbarwionego krwią i cisza do teraz. Październik to chyba mój miesiąc.
Wygląda na to, że zaliczylam krwawienie implementacyjne xD rano kilka kropel śluzu podbarwionego krwią i cisza do teraz. Październik to chyba mój miesiąc.
Zaraza hahahhahja tak miałam wczoraj i jeszcze miałam nadzieje że to implantacja a dziś przyszła zaraza.
Na wtorek mam termin @Superdzisiaj mialas termin?
Juz mi sie wszystko miesza , tyle Was jest...Na wtorek mam termin @
Albo i dłużejO no to super. To policz ile masz wyższych temperatur od owulacji.
Życzę Ci aby już przez najbliższe 42tygodnie miesiączka do ciebie nie zawitala
Bolą. Lecz ja w tym cyklu mam ból jajników na przemian raz prawy raz lewy i ból podbrzusza, sto wszystko od owu...Dziewczyny, bola Was jajniki w dzien @ ?
No tak [emoji846]Albo i dłużejja dostałam po dwóch latach.