martini87
Fanka BB :)
A robisz testy ciazowe rano czy później?Ale wiecie jak to jest..
Test negatywny to stres czemu sie spoznia a jak stres to spoznia sie jeszcze bardziej.
Testy kupuje różnych firm wiec troche dziwne jakby nie wychodziły
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A robisz testy ciazowe rano czy później?Ale wiecie jak to jest..
Test negatywny to stres czemu sie spoznia a jak stres to spoznia sie jeszcze bardziej.
Testy kupuje różnych firm wiec troche dziwne jakby nie wychodziły
Jakiś cień jest...Widać coś?
Trzymam kciuki aby się udało. U mnie pogoda super. Błażej po spacerze i placu zabaw zaciągnął mnie na dworzec kolejowy aby pociągi pooglądać.@Karusia18192 coś tam widzę![]()
ja dzisiaj juz test owu Negatywny. Ciekawe czy w tym mcu sie uda. Jeszcze wieczorem poprawimy.
Wczoraj poczulam taki tępy nagly bol i zastanawiam sie czy to nie bylo owu. Choc zazwyczaj nie czuje ale wczoraj to az mnie zgielo. Do poludnia. A rano byly przytulankijeszcze poprawiny dzisiaj i zaczynam sie pakowac. U Was tez taka beznadziejna pogoda? U nas dzisiaj fatalnie.. senna jestem przez to jak nie wiem
A torbieli albo endometriozy nie masz?Hej. Możecie mi powiedzieć czemu w czasie owulacji po stosunku krwawie 3 dzień? Mam Pcos i myślę że to przez to ale takie krwawienie mam pierwszy raz w życiu
Tez mieliśmy etap chodzenia na dworzec patrzeć na pociągi, a że mieszkamy obok dworca to prawie codziennie jak była pogoda.]Trzymam kciuki aby się udało. U mnie pogoda super. Błażej po spacerze i placu zabaw zaciągnął mnie na dworzec kolejowy aby pociągi pooglądać.

Mam wiele pecherzy które się wchlonely chyba że to one pekly [emoji848][emoji848]A torbieli albo endometriozy nie masz?
Właśnie to może być przyczyną. Radzę iść do lekarzaMam wiele pecherzy które się wchlonely chyba że to one pekly [emoji848][emoji848]
Wiem wiem że muszę być ale wiesz ze zanim tam dotrę to trochę minie a jestem z tych niecierpliwych i was się pytamWłaśnie to może być przyczyną. Radzę iść do lekarza