Smerfetka94
Fanka BB :)
Witam sie w poniedziałek 
Nadal z wysoka temperatura i 4 dniowym opoznieniem malpiszona.
Ktora testuje??
Ktora testuje??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej hejHejka :-) pije wlaśnie kawke ze swoim.. On leci na 11 na rozmowe kwalifikacyjna o prace a ja polece w tym samym czasie do labo na bete.. Moze w ten sposob magicznym cudem wyczaruje @ bo tylko duzo bialego sluzu jak narazie..
Hej hej
Kciukasy , dawaj szybko znac jak wyniki![]()
Ja tez mam negatywne co do siebie dlatego nie testujeCzekam wlasnie na pobranie, po poludniu maja byc wyniki.. ale mam raczej negatywne mysli..
Ja w drugiej ciąży miałam bardzo delikatny ból piersi. Teraz prawdziwy ból poczułam dopiero po odstawieniu karmienia. Masakra jakaśJa właśnie nie pamietam. I teraz koleżanka co jest w drugiej ciazy mówi ze lekko ją brzuch pobolewal jak na okres a tak zero objawów, nawet cycki nie bolały. Ale to druga ciąża. To tak jak u mnie...
Może Ty byś zatestowała?Witam sie w poniedziałek
Ktora testuje??![]()
Jak dzisiaj nic do mnie nie przywedruje to kupuje test i robie rano .Może Ty byś zatestowała?![]()
W poprzednim miesiącu też na clo mialam owu w 16 dniu dla tego kazał przyjść 14 dnia cyklu.A nie czułaś nic jak była owulacja- żadnego śluzu ? Bólu jajników ?! Kurczę szkoda troszkę , ale możecie spróbować zawsze jest nadzieje Ze lekarz się pomyliła
Ja kupuję teraz cały zestaw na allegro. A wcześniej kupowałam testy w rossmanie i nigdy mnie nie zawiodły. Podziwiam Cię za cierpliwośćJak dzisiaj nic do mnie nie przywedruje to kupuje test i robie rano .
Jaki bedzie najlepszy?? Poleccie cos sprawdzonego