Smerfetka94
Fanka BB :)
Pink kupowałas czy facell cos tam?Ja kupuję teraz cały zestaw na allegro. A wcześniej kupowałam testy w rossmanie i nigdy mnie nie zawiodły. Podziwiam Cię za cierpliwość
Teraz tylko cierpliwość mnie ratuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pink kupowałas czy facell cos tam?Ja kupuję teraz cały zestaw na allegro. A wcześniej kupowałam testy w rossmanie i nigdy mnie nie zawiodły. Podziwiam Cię za cierpliwość
Hej hej, ja myślałam, że może Ty nam dziś napiszesz dobre wieściWitam sie w poniedziałek
Nadal z wysoka temperatura i 4 dniowym opoznieniem malpiszona.
Ktora testuje??![]()
A ja odwrotnie [emoji7] jak powiedziałaś że masz dużo śluzu to wydaje mi się że to mogłaby być ciąża [emoji8][emoji8][emoji8] trzymam mocno kciukasy [emoji8][emoji8][emoji8]Czekam wlasnie na pobranie, po poludniu maja byc wyniki.. ale mam raczej negatywne mysli..
ja to mam wogóle mam długie cykle ok 32-35dni plus plamienia śródcykliczne itp te starania mi się tym bardziej mega dłużą... o to świetnie że masz juz pociechyAle wiesz u mnie tak było u ciebie może być zupełnie inaczej. Powiem Ci szczerze ze jak dostałam okres to w czasie @ miałam wszystkie objawi ciąży. Bolały jajniki , było mi niedobrze itp także u Ciebie jeszcze nic straconego . Ja objawy w dwóch ciążach mailem zupełnie inne. Pierwsza to strasznie mnie piersi bolały ( jak to przed okresem ale bardziej ) a w drugiej zupełnie bez objawów. Trzecia ciąża która straciłam to tez zupełnie brak objawów a może były tylko ze ja karmiłam syna piersią ( miał wtedy 10 m i to karmiłam dość intensywnie ) i może były objawi ale nie brałam ich pod uwagę . Karmiła bym dalej ale lekarz kazał przestać karmić bo miał nadzieje ze może się uda uratować ciąże ale niestety się nie udało no i staramy się dalej - od poronienia minęły 3 cykle i na razie nic. A staramy Się o 3 dziecko tak od stycznia jak dostałam pierwszy & po porodzie.
Kochana ja jeszcze 10 dni do @ bolą jajniki i plecy brzuch + plamienia... na pewno wcześniej niż okres nie testujeWitam sie w poniedziałek
Nadal z wysoka temperatura i 4 dniowym opoznieniem malpiszona.
Ktora testuje??![]()
Kupowałam pink, ten super czułyPink kupowałas czy facell cos tam?
Teraz tylko cierpliwość mnie ratuje
HejHej dziewczyny [emoji8] chwilkę nie pisałam ale czytam Was codziennie i kibicuje [emoji179] ja jestem aktualnie w 11 dniu cyklu jutro idę do ginekologa na przegląd [emoji23] niech sprawdzi czy wszystko ok może da jakiś progesteron. Zobaczymy co powie. Dam Wam znać [emoji8][emoji8][emoji8]
ja 13 dc. Pierwszy mój cykl z testami owu, jakoś wcześniej nie mogłam się do nich przekonac. Ale skoro od roku nic to może ta metoda coś da Ja już nie robię sobie nadziei w tym cyklu. Od sb jakieś plamienia, pewnie @ już za rogiem się czai.Jeszcze czekam
Ja kilka dni po owulacji tez czulam sie jak na przeziebienie. Moze to jakiś znak![]()