Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mnie płytkowy Pink Super Czuły z Domowego LaboratoriumJak dzisiaj nic do mnie nie przywedruje to kupuje test i robie rano .
Jaki bedzie najlepszy?? Poleccie cos sprawdzonego
Hej dziewczyny@Mimi94 trzymam mocno kciuki!
@kiwaczka89 jak tam u Ciebie kochana sytuacja?
@Różamama ja mialam dwa cykle pieknie rowniusienkie a kiedy zaczelismy sie starac to trzeci sie wydluzyl nagle o 5dni.. teraz zovaczymy jak bedzie.
@limonka27 dosc szybko jak na takie objawy, trzymam kciukasy![]()
ja to mam wogóle mam długie cykle ok 32-35dni plus plamienia śródcykliczne itp te starania mi się tym bardziej mega dłużą... o to świetnie że masz juz pociechya kiedy masz @?
Hej dziewczyny
ja się trochę podłamałam i wyłączyłam forum. Ogólnie dobiło mnie to, ale już mam głowę podniesioną i czekam na wizytę kontrolną u ginekologa. Mam nadzieję, że da od razu zielone światło do kolejnych starań. Do endo również jestem zapisana- wizyta za 2,5 tygodnia.
Idę poczytać co u Was, bo trochę mnie tutaj nie było.
To pewnie kupie tego pinkaDla mnie płytkowy Pink Super Czuły z Domowego Laboratorium
Znajoma jezdzila z dzieckiem do dr Eweliny Nowak w Katowicach i była zadowolonaTrzymam kciuki za testujące
Dziewczyny przepraszam że nie na temat ale może możecie polecić jakiegoś dobrego rehabilitanta fizjoterapeutę dla dzieci na Śląsku?
Dlatego my ten cykl mamy strategie co dwa dni, teraz jak owu byl pozytywny to rano a na drugi dzien wieczorem wiec 1,5 dnia haha niby ten test byl pozytywny a wczoraj juz negatyw ale sluzu jakos malo mialam. Fakt ze chodzilam jak napaleniec ale nie przypuszczalabym ze to owu wczesniej.Wiecie co dziewczyny - czasem piszecie ze kochacie się codziennie . Generalnie powinno się co najmniej co 2 dni żeby te plemniki były bardziej dojrzałe wtedy wówczas plemnik ma szanse dostać się do komórki [emoji3]. Wiem ze wiecie o tym ale tak pisze ku przypomnieniu [emoji3]. Także do dzieła [emoji6][emoji3]