Klotika
Zaciekawiona BB
Super to taki termin jak ja mam nadzieję że wyjdziemy pozytywnieJa się szykuje na 7-8 listopada [emoji3526] kto wie, może się uda [emoji3526] chociaż zastanawiam się czy 6-7 nie zrobić bety [emoji3526]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super to taki termin jak ja mam nadzieję że wyjdziemy pozytywnieJa się szykuje na 7-8 listopada [emoji3526] kto wie, może się uda [emoji3526] chociaż zastanawiam się czy 6-7 nie zrobić bety [emoji3526]
Ja tez 6-7, trochę nas jest testujacych w podobnym terminie więc musimy trzymać kciukiJa 6-7 listopada testuje Kochane oby nam @ już nie przyszła..
Oj tak oby się nam udałoJa tez 6-7, trochę nas jest testujacych w podobnym terminie więc musimy trzymać kciuki![]()
Super to taki termin jak ja mam nadzieję że wyjdziemy pozytywniemasz jakieś objawy tzn jak się czujesz?
A bierzesz leki ? Ja też mam problem.z prolaktyna ale już po 2 tyg mam dużo lepsze wyniki
Ja biorę bromergon Dziegiel i niepokalanek i z 40 spadło na 6.7Biore parlodel 2xdz od miesiaca za 2 tygosnie mam zrobic badania kontrolne
Ja biorę bromergon Dziegiel i niepokalanek i z 40 spadło na 6.7