Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pol roku tak bez jakiejs spiny. Jak po 6 moesoacach sie nie udalo poszlam do gina i okazalo sie ze jestem po owulacji. Pozniej 1 obserwacja owulacji, 2 obserwacja, teraz bedzie 3 i jak sie nie uda to lecimy z badaniami itp. Niestety to kolejny stres i nerwy i myslenie co jest nie tak. Mam wrazenie, ze ostatnia szansa teraz bedzie i ze jak sie nie uda w tym cyklu to juz sie nie uda.Ja sie staralam juz 9 cykli ten bedzie 10 i nadal wierze jak szalona, ze sie uda.
Nie robiłam nigdy paskowego. Widzę II kreski i jedna rozmytą ? Zdjęcie jest nieostre...Myślicie, że to już jest pozytyw?
Myślicie, że to już jest pozytyw?
Ja bym działała z mężem [emoji3]Myślicie, że to już jest pozytyw?
Ja wczoraj wam pisałam że miałam krwawienie 2 pełne dni i dziś rano się skończyło a teraz mam kłucie prawego jajnika i od czasu do czasu pobolewa lewy jajnik i środek podbrzusza. Jestem teraz w 20dc i się zastanawiam o co tu chodzi... Za 2 dni robię progesteron i jak będę miała wyniki to mam dzwonić do mojego ginekologa i przy okazji opowiem mu o tym wszystkim
Pol roku tak bez jakiejs spiny. Jak po 6 moesoacach sie nie udalo poszlam do gina i okazalo sie ze jestem po owulacji. Pozniej 1 obserwacja owulacji, 2 obserwacja, teraz bedzie 3 i jak sie nie uda to lecimy z badaniami itp. Niestety to kolejny stres i nerwy i myslenie co jest nie tak. Mam wrazenie, ze ostatnia szansa teraz bedzie i ze jak sie nie uda w tym cyklu to juz sie nie uda.