Lekarz dziś Ci nic nie powie. Nic na usg nie będzie widać. Zrób betę m, powtórz za 48h. Jakiej czułości zrobiłaś test? Zrób taki superczuły 10. Ja z synkiem tez miałam bardzo słabe kreseczki.Bo boję się czy to faktycznie ciaza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarz dziś Ci nic nie powie. Nic na usg nie będzie widać. Zrób betę m, powtórz za 48h. Jakiej czułości zrobiłaś test? Zrób taki superczuły 10. Ja z synkiem tez miałam bardzo słabe kreseczki.Bo boję się czy to faktycznie ciaza
Co miesiąc doszukiwalam się różnych objawów i każdą nawet pierdołę brałam na karb tego ze sie udalo. Wiec teraz na luzie. Powinnam byc juz po owu, tyle ze w tym cyklu robie testy owu i niby jeszcze jestem przed. Zobaczymy 7go czy @ przyjdzie, czy moze faktycznie owu mi się w tym cyklu przesunie. A ty masz jakieś niecodzienne objawy ??Oj tak oby się nam udałomasz jakieś odczucia może?
okropny tescior noooo!Witam się i ja
Możesz za 2-3 dni zrobić jeszcze raz test. Powinna być wtedy lepsza kreska już :-)Bo boję się czy to faktycznie ciaza
chodzi mi ze cien widze! zrob jutro z rana jeszzeokropny tescior noooo!
Heyy dziewczyny i jak tam u was testowania
Dzisiaj z rana tak mbie natchneło i o to efekt ale ja tam cos widze po cichu
!!!! Jeszczs nie gratuluję bo nie chcę zapeszyc ,ale trzymam mocno kciuki!!!!!A co by innego! Pewnie że ciąża. Pewnie owu miałaś później niż myślałaś.Bo boję się czy to faktycznie ciaza