Karusia18192
Fanka BB :)
Przebiję Cię, ja mam całą szafkę przeróżnych testów łącznie około 25 sztukTo ja chyba jestem największą10 testów czeka hahahahahaha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przebiję Cię, ja mam całą szafkę przeróżnych testów łącznie około 25 sztukTo ja chyba jestem największą10 testów czeka hahahahahaha
Hej Kochana!@Martyna84 zastanawiam o tym, co u Ciebie. Mam nadzieję, że wszystko ok i odpoczywasz/dystansujesz się tak jak planowałaś. Buziaki.![]()
![]()
Owulacja koło 21, @ na 4-7 listopada
No to test za tydzień da ci pełna odpowiedź. Dzisiaj za wcześnie żeby się martwić, poczekaj do pon.Owulacja koło 21, @ na 4-7 listopada
Super że się odezwałaś, dziękuję.Hej Kochana!
Ciągle Was czytam i kibicuje!
U mnie bez zmian, zabiegana i brak czasu na myślenie hehe. A raczej już się nie staramy.
Buziaki i powodzenia
My tego nie obchodzimyCzy wasze dzieci bawią się dzisiaj w Halloween a może wy dziewczyny macie jakieś imprezy dla dorosłych zaplanowane????
Ja kupiłam wczoraj kg cukierków żeby mieć dla tych grup pukajacych do drzwi i w tym roku postanowiłam zrobić M makijaż truposza, i on będzie otwierał drzwi, niech dzieciaki z sąsiedztwa trochę się boją......
Oczywiście ja też zaopatrzyłam się w 5 różnych firm i czułości hahaPrzebiję Cię, ja mam całą szafkę przeróżnych testów łącznie około 25 sztuk

No ja to bez was żyć nie mogę!Super że się odezwałaś, dziękuję.
Na luzie, będzie dobrze.![]()
I ja musze udac sie po jeszcze jeden test. Korci zeby juz zrobic ale 8 dni przed jest bez sensu...Oczywiście ja też zaopatrzyłam się w 5 różnych firm i czułości haha
Chyba jeszcze nigdy @ mnie nie wyprzedziła![]()