Karusia18192
Fanka BB :)
Kobiety moje kochane, wsparcie nieocenione. Piszę mega podekscytowana. Właśnie zrobiłam test (za namową mego męża), całkowicie nie przekonana. Około 4-5 dni do okresu, test pozytywny. Jestem w ciąży!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wiadomość w pierwszy dzień miesiącaKobiety moje kochane, wsparcie nieocenione. Piszę mega podekscytowana. Właśnie zrobiłam test (za namową mego męża), całkowicie nie przekonana. Około 4-5 dni do okresu, test pozytywny. Jestem w ciąży!!!!!
DziękujęSuper wiadomość w pierwszy dzień miesiącagratulacje!
Nie Ty jedna testujesz za wcześnie, bo się nie możesz doczekaćDziękujęjeszcze nie mogę uwierzyć, za bardzo nie wierzyłam że się udało. U mnie zero jakichkolwiek objawów. Raz mnie zemdliło i raz miałam zgagę, ale to wcale nie musiało być spowodowane dzidziusiem. Pierwotnie miałam właśnie dziś zrobić test, a ja głupia zrobiłam ich masę przed i straciłam nadzieję.
Jeszcze z szoku nie wyszłam naprawdę mam niespodziankęNie Ty jedna testujesz za wcześnie, bo się nie możesz doczekaćtym większą pewnie miałaś niespodziankę. Teraz nic tylko się cieszyć i myśleć pozytywnie
Ciesz się kochana ciesz, to ogromny powód do radościJeszcze z szoku nie wyszłam naprawdę mam niespodziankę![]()
Mam to szczęście, że to nasz trzeci cykl starańCiesz się kochana ciesz, to ogromny powód do radościdługo czekałaś na ||?
Trochę mało precyzyjnie zapytałam, miałam na myśli, w którym cyklu Wam się udałoPojawiły się do pół minuty, więc bardzo szybkoco prawda ta druga bledsza, ale widoczna bez problemu
W trzecimTrochę mało precyzyjnie zapytałam, miałam na myśli, w którym cyklu Wam się udało![]()
Gratulacje!!! Szczęśliwy ostatnio czas tu na grupie! Wysyp ciąż! Mówisz,ze nie miałaś żadnych objawów? Piersi? Brzuch?W trzecim![]()