Jastia
Fanka BB :)
Oby test się nie mylił..To tak jak ja:rowniez od owu mam bol sutkow, z kazdym dniem coraz mocniejszy. Podbrzusze boli mniej lub bardziej, delikatnie ciagnie... Jestem ciekawa rozwoju sprawy u Ciebie i przygladam sie sobie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby test się nie mylił..To tak jak ja:rowniez od owu mam bol sutkow, z kazdym dniem coraz mocniejszy. Podbrzusze boli mniej lub bardziej, delikatnie ciagnie... Jestem ciekawa rozwoju sprawy u Ciebie i przygladam sie sobie![]()
Sorry dziewczyny, że się tak rozpisalam i to nie na tematMyślę, że też zależy od dziecka a nie tylko od organizacji rodzicow. Młody naprawdę dał popalić i nie byłabym w stanie mieć już drugiego dziecka. Syn ma teraz 14 miesięcy, jeszcze nie chodzi. Od miesiąca dopiero czworakuje. Nadal nie je nic poza papkami co też mi nie ułatwia. Do ukończenia pierwszego roku życia było naprawdę ciężko, miał problem, żeby przez chwilę zająć się sobą, nawet gdy byłam w poblizu i mnie widział. Mega dużo czasu spędzał na rękach, nie chciał spać w dzień (nawet jako noworodek), do tego dużo ulewania (do około pół roku), alergia na bmk, co chwilę płacz, krzyki. Teraz powoli wychodzimy na prostą więc i zdecydowałam się rozpocząć starania o kolejne dziecko. Mysle, że gdyby synuś był bardziej łaskawy to wcześniej byśmy się zdecydowali bo tak jak pisałam, też chciałam mieć dzieci z małą różnicą wieku.
Ja zobacze czy mi cos dalo wprowadzanie tych zmiennych. Wg aplikacji owu byla 16 dc a wg lekarza 12 dc. Delikatna rozbieznosc, co z tego wyjdzie sie okaze
Pięknie idealne dwie kreseczki... gratulujęNie wytrzymałam do soboty
Jastia, uważaj na siebie. Dbaj o siebie. A jak tracisz kontrolę to udaj się do specjalisty, nawet psychiatry po zwolnienie. W ciążę bardzo ciężko zajść mając depresję.Ja już nie mam siły. Mam ochotę zasnąć i już się nie obudzić. Idę po zwolnienie do lekarza bo nie mam ochoty nawet do pracy iść. Nie zostanę tutaj bo jest mi bardzo przykro kiedy każdej się udaje a mi ciągle nie.... Od wczoraj wyje jak głupia w nocy to samo i teraz. Nie chce mi się zyć.. Bez sensu..
Gratuluję. To niesamowite jak szybko i ile z dziewczyn z tego wątku już zaszło w ciążę...Mi nie wyszedł nawet ten super czuły pink test. Dziś zatestowałam testem z rossmana i druga kreseczka była prawie od razu.
DziękujęGratuluję. To niesamowite jak szybko i ile z dziewczyn z tego wątku już zaszło w ciążę...![]()
![]()