Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Piękne dwie kreseczkiNie dodało mi zdjecia do poprzedniego postaZobacz załącznik 1040516
Super kochana!!Nie dodało mi zdjecia do poprzedniego postaZobacz załącznik 1040516
Jestem jeszcze przed terminem @. Planowo powinna byc poniedzialek, wtorekPiękne dwie kreseczki
Bardzo się dla Was cieszę
Ile dni po spodziewanym terminie @ robiłaś test?
U mnie kompletny brak objawówDziś moj cień nie jest już takim cieniem. Zaczynam mieć nadzieję że się udało!
Jedyne co mogę powiedzieć, to że szkoda na siłę doszukiwać się objawów. Ja w tym cyklu nie mam żadnych do tej pory. Śluzu tyle co kot napłakał, piersi może trochę bolą ale nie bardziej niż zwykle przed @, czasem podbrzusze zakłuje. Ale jest dokładnie tak samo jak co miesiąc przed @.
Wszystkim Wam życzę jak najszybciej tych II [emoji3]
ciaza na 100% gratki!Nie dodało mi zdjecia do poprzedniego postaZobacz załącznik 1040516
No pewnie że został, z tym że ja nie czekam jak @ się zacznie, a skończyA ja dziewczyny jutro planowo 5:00 rano @. Nie wiem co się dzieje ze mną od 3 dni, mam non stop
biegunkę. Meczy mnie dniami i nocami. Mogłabym pomyśleć,ze to wirus, ale wirus przechodziłam tydzień temu jak mnie synek zaraził. Teraz to już nie wiem... możliwe,ze wirus ustąpił i znowu przyszedł? Bo już 2-3 dni było super samopoczucie,a tu znowu zwijam się w wcAch... chyba nigdy nie wyjdę z tego gó...a
Kto jeszcze czeka na @ w najbliższych dniach? Został tu ktoś nie w ciąży jeszcze?
![]()
Nie dodało mi zdjecia do poprzedniego postaZobacz załącznik 1040516
Hej. Ja niestety siedzę w pracy do 15tej :/Hej. Co u Was?