Jastia
Fanka BB :)
Z beta jest u mnie problem. Bo trzeba mieć skierowanie od lekarza i jak już to do 9 rano. Samemu nie da się zrobić w laboratorium. A od jutra mam ranne zmiany.No właśnie. Poczekaj do jutra i zrób z porannego moczu taki od 10.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z beta jest u mnie problem. Bo trzeba mieć skierowanie od lekarza i jak już to do 9 rano. Samemu nie da się zrobić w laboratorium. A od jutra mam ranne zmiany.No właśnie. Poczekaj do jutra i zrób z porannego moczu taki od 10.
Grudki w sensie sluz grudkowaty czy zmiany na szyję jako grudki? Jeśli zmiany to może być nadzerka jeśli śluz to jakaś infekcja.No z tymi grudkami ci nie pomogę bo ja nie miałam albo nie zwracam uwagi. Ale do środy nie daleko i napewno gin powinien odpowiedzieć co to są za grudki i wogule.
Hmm dziwne. U mnie sa 3 labolatoria, jedno w szpitalu i tutaj rowniez skierowanie jest potrzebne. Natomiast w dwoch pozostalych mozna na skierowanie a mozna i prywatnie wylozyc 20 zl i zrobic bete. Nie masz u siebie innego labolatorium?Z beta jest u mnie problem. Bo trzeba mieć skierowanie od lekarza i jak już to do 9 rano. Samemu nie da się zrobić w laboratorium. A od jutra mam ranne zmiany.
16.11 [emoji3526]Kiedy spodziewasz się @?
Widziałam ten Twój test, jak na moje oko on niestety był wtedy negatywny. Co nie znaczy, że ciąży nie ma. Trzeba czekać, niektóre testy naprawdę późno zaczynają być pozytywne.Tylko dlaczego test z krwi pokazał cień???
Ja mieszkam w DE. Tu jest tyle biurokracji że głowa mała. Jeden szpital w moim okręgu tam właśnie pracuję i już pytałam.Hmm dziwne. U mnie sa 3 labolatoria, jedno w szpitalu i tutaj rowniez skierowanie jest potrzebne. Natomiast w dwoch pozostalych mozna na skierowanie a mozna i prywatnie wylozyc 20 zl i zrobic bete. Nie masz u siebie innego labolatorium?
Ten z krwi?Widziałam ten Twój test, jak na moje oko on niestety był wtedy negatywny. Co nie znaczy, że ciąży nie ma. Trzeba czekać, niektóre testy naprawdę późno zaczynają być pozytywne.
U mnie nadal brak objawów poza ciągnięciem podbrzusza. Aż mnie to niepokoi. Piersi kompletnie nie ciążowe, ale może po karmieniu inaczej to wyglądaWitam sie w niedzielę.
Piersi bola mnie coraz bardziej..czy to znaczy ze beta skacze do góry czy takie prawo ciazy?
Czuje sie swiezakiem chociaż w ciąży juz bylam.
Gratuluje dwoch kresek.
Ja czekam cierpliwie do jutra na moja bete..