Różamama
Fanka BB :)
Grudki w sensie sluz grudkowaty czy zmiany na szyję jako grudki? Jeśli zmiany to może być nadzerka jeśli śluz to jakaś infekcja.
Na szyjce macicy przy ujściu [emoji853][emoji848][emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Grudki w sensie sluz grudkowaty czy zmiany na szyję jako grudki? Jeśli zmiany to może być nadzerka jeśli śluz to jakaś infekcja.
Koło połowy 7 tygodniaKtóry to będzie tydzień licząc od OM?
Koło połowy 7 tygodnia
Widać, widaćU mnie dziewczyny brak @ nadal chociaz podbrzusze boli jakby mial przyjsco 5:00 zrobilam test. Jakis cien cienia widac
Bo ten ma czułość 20Coraz mocniejsza! Super. Ja robilam jeszcze ten plytkowy to tam ledwo widac cien nawet
Też miałam szyjkę wysoko na początku ciążyJa powoli tracę nadzieję...
Okres spóźnia mi się 5 dni, ale testy nadal wychodzą negatywne. Piersi mam bardzo wrażliwe, szyjka wysoko, temperatura podwyższona, ale mimo to bardzo się martwię że coś jest nie tak. Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Jutro zrobię betę.
Robilam tez ten o czulosci 10Bo ten ma czułość 20Zrób najczulszy 10
![]()
W pierwszej ciazy piersi tez mnie bolaly.Przygotuj się na ból, swędzenie piersi... Okropne mdłości, zawroty głowy, wymioty, brak apetytu, zachcianki, wrażliwość na zapachy, bóle krzyża, bezsenność lub senność.
No dobra może nie wszystko u Ciebie wystąpi ale ja jestem w 10 tc i to wszystko było lub nadal jest [emoji2]