Smerfetka94
Fanka BB :)
Nie oznaczałam. Martwie sie ze to poronienieOznaczalas progesteron?
W ciazy plamienie często się zdąża, luteina/duphaston ,odpoczynek i powinno być ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie oznaczałam. Martwie sie ze to poronienieOznaczalas progesteron?
W ciazy plamienie często się zdąża, luteina/duphaston ,odpoczynek i powinno być ok
Musiała byś oznaczyć. Beta i progesteron koniecznieNie oznaczałam. Martwie sie ze to poronienie
Trzymam kciuki, też słyszałam że plamienie często się zdarza i to kwestia progesteronu. Oby tak było, koniecznie beta i do lekarza.Nie oznaczałam. Martwie sie ze to poronienie
Gratulacje kochana nie cierpliwa kobieto, [emoji6] będziesz szła na betę jutro?Nie wytrzymałam. Pojechałam do apteki... Do teraz trzęsą mi się ręce...
Gratulacje!! Piwko odpada ale Netflix jak najbardziej [emoji6]Nie wytrzymałam. Pojechałam do apteki... Do teraz trzęsą mi się ręce...
Nie wiem. Jeszcze nie ochłonęłam... pewnie tak. Pewnie pójdę.Gratulacje kochana nie cierpliwa kobieto, [emoji6] będziesz szła na betę jutro?
Gratulacje !!!Nie wytrzymałam. Pojechałam do apteki... Do teraz trzęsą mi się ręce...
Gratulacje!Nie wytrzymałam. Pojechałam do apteki... Do teraz trzęsą mi się ręce...