reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Oooo no widzisz faktycznie to nie ma znaczenia.. Mnie pewnie dodatkowo dobija że co miesiąc jakąś koleżanka mnie informuje że jest. W ciąży.. Wiec wszyscy prócz mnie i każdy że znajomych ma 2 dzieci albo wiecej a moja córeczka siedzi taka sama i najgorsze ze ona o tym mówi.. Ze nie chce taka sama siedzieć i chce braciszka jak jej koleżanka
Moja 8letnia corcia wręcz na odwrót...Już tak lubi być sama że nie chce rodzeństwa. Mówi że będzie zazdrosna :) ale widzę jakie wspaniale podejście ma do młodszych dzieci,jest opiekuńcza i na pewno dużo by mi już w tym wieku pomogła.

nnat termin @ mam na 23.08 ;)
Narazie zupełnie bez nakrecania. Przytulanki były w różne dni w zależności od potrzeb więc ten mc bez kalendarzyka. Jedynie co się zmieniło to mąż łyka Fertilman ;)

reklama
Moja 8letnia corcia wręcz na odwrót...Już tak lubi być sama że nie chce rodzeństwa. Mówi że będzie zazdrosna :) ale widzę jakie wspaniale podejście ma do młodszych dzieci,jest opiekuńcza i na pewno dużo by mi już w tym wieku pomogła.
Bo juz duza jest i dużo rozumie. Moja na razie mała to jedyne co sobie wyobraża to zr będzie fajnie i się będą bawic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry