Karusia18192
Fanka BB :)
Sama nie wiem, taki strach dopóki nie zobaczę bijącego serduszka. A ja biorę falvit. Planuję zmienić na pregne.Czemu myslisz ze moze byc cos nie tak?
Jakie witaminy bierzecie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sama nie wiem, taki strach dopóki nie zobaczę bijącego serduszka. A ja biorę falvit. Planuję zmienić na pregne.Czemu myslisz ze moze byc cos nie tak?
Jakie witaminy bierzecie?
Teraz już z gorkiSama nie wiem, taki strach dopóki nie zobaczę bijącego serduszka. A ja biorę falvit. Planuję zmienić na pregne.
Falvit kupiłam już kiedyś i kurczę nie pamiętam po ile. A za te co chcę kupić to też koło 70-80zł. Plus kwas foliowyTeraz już z gorkija tez sie martwilam. Ale beta ładnie rosnie, lekarz mowi zeby sie nie przejmowac.
Ile placisz?
Mi lekarz przepisal mama dha Premium. Place na miesiac prawie 100zl
Piękna beta!Dziewczyny beta z poniedziałku 3852 z dziś 6876 . Gin w środę może w końcu coś zobaczę . Smerfetka gratki
Ja też bym już chciała ;-) Póki co, szykuję się do polowania na owu. Ciekawa jestem jak się będą miały testy owu do obserwacji temp i śluzu.Kurczę dziewczyny ja tu dopiero początek cyklu (7dc) a już nie mogę się doczekać testowania a to jeszcze tyle czasu
Biore FertilCare baby start drogie ale maja ok składSama nie wiem, taki strach dopóki nie zobaczę bijącego serduszka. A ja biorę falvit. Planuję zmienić na pregne.
Rekombinat Foliotropiny na stymulacje owulacji ampułkostrzykawkiHej dziewczyny mam pytanie czy któraś z was miała styczność z gonalem i może mi coś powiedzieć na jego temat?
Kochana co tam u Ciebie?Nie.. teraz cala krwawie. Nie wiem co mam robic czy to bedzie obfity okres czy jechac do lekarza gdzies..