Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzym kciuki !Już po. Babeczka widziała moją panikę w oczach i wysłała w trybie przyspieszonymAle u Nas to i tak ok. 4godz
![]()
To teraz zajmij się czymś żebyś nie myślałaJuż po. Babeczka widziała moją panikę w oczach i wysłała w trybie przyspieszonymAle u Nas to i tak ok. 4godz
![]()
O jaaa. U mnie powiedziała, że po 20 będą na pewno. Może nawet po 16... to czekamyJuż po. Babeczka widziała moją panikę w oczach i wysłała w trybie przyspieszonymAle u Nas to i tak ok. 4godz
![]()
Idz na beteWitam kolezanki.
Dzis powtorzylam test-nadal cien cienia widac. Ponadto temperatiura mi dzis spadla... Nie wiem czy bawic sie w kolejne testy czy po prostu na bede pojsc?Zobacz załącznik 1042294
Kciuki zaciśnięteJuż po. Babeczka widziała moją panikę w oczach i wysłała w trybie przyspieszonymAle u Nas to i tak ok. 4godz
![]()
Na pewno będzie okHej, hej. Ja mam jutro rano lekarza. Już żołądek jest ściśnięty. Pewnie będzie sam pęcherzyk.
I kolejny cykl sie zaczoł do tego jeszcze rano mnie maz tak wkurzył ze do dziada sie nie odzywam[emoji7]