reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Myślę, że nie będzie robić problemu i powinien dać Ci skierowanie :)
Właśnie jak byłam w tej przychodni u innej lekarki po zrobionej już dwa razy becie ta mi nie założyła nawet karty ciąży bo powiedziała że przed 8 TC nie zakładają i że skierowania na badania też mi nie da :/ fajnie byłoby sprawdzić ta tarczycę a wizytę u endokrynologa mam dopiero w kwietniu :/

Właśnie jak byłam w tej przychodni u innej lekarki po zrobionej już dwa razy becie ta mi nie założyła nawet karty ciąży bo powiedziała że przed 8 TC nie zakładają i że skierowania na badania też mi nie da :/ fajnie byłoby sprawdzić ta tarczycę a wizytę u endokrynologa mam dopiero w kwietniu :/
No właśnie dużo zależy od lekarza. Jeden bez problemu wszystko przepisze, inny robi problemy

To ja jestem z Toba w teamie. ;)
3 dni po @, bez @ i bez ani jednej oznaki ciąży. Dziś nastrój najgorszy ze wszystkich dni.
Powinnam siedzieć już w samochodzie i jechać na służbowe spotkanie, a siedzę w łóżku i nie mam siły wstać. Klasyczna deprecha.
Oj rozumiem przez co przechodzisz. Ale dobrze że wiesz, zę przesunęła Ci się owulacja, także trzymam kciuki za Ciebie :) Ja 15 dpo więc marne szanse. Sciskam mocno

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry