Smerfetka94
Fanka BB :)
Ja jakos z 5-6 po zauwazylam ze jest mi non stop mokroDziewczyny które zaszły w ciąże jak to było u was z tym kremowo bialym śluzem? w którym dniu cyklu zauważyliście że jest go więcej niż zwykle? ile dni po owu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jakos z 5-6 po zauwazylam ze jest mi non stop mokroDziewczyny które zaszły w ciąże jak to było u was z tym kremowo bialym śluzem? w którym dniu cyklu zauważyliście że jest go więcej niż zwykle? ile dni po owu?
To teraz tylko czekacTak. W sb mam zamiar podjechać, a później będę czekać na serduszko.
Załączam jeszcze wykres temp dla dziewczyn, które mierzą rano. Wykres w tym cyklu był wyjątkowo „książkowy”. Wcześniejsze nie były tak ładne.
Zobacz załącznik 1042683
Apka nie wzięła pod uwagę bo zawsze mierzę pod językiem o 7:30 a wtedy o 6:30 , może dlatego też była niższa.14dc temperatura nie brana pod uwagę ? Dlaczego? Gdyby tego 14dc temperatura była wyższa to by lepiej to wyglądało. Wyraźnego skoku nie ma [emoji20] ale jadnak jest różnica między 1 faza a 2 faza cyklu .
A jak śluz? Obserwowalaś?
Przytulam, kurcze przykra sprawa... A tak niski progesteron masz zawsze, to ma związek z chorobą? Pytam bo się nie orientuję zupełnie...Wychodzi na to, że jednak test mnie oszukał ;( A tak pięknie tą kreskę na żywo widać.
Nie mam pojęcia o co chodzi ale beta ujemna, progesteron wynik 1 !
Naprawdę wierzyłam :/ i czuje i wszystko i dzisiaj mam doła :/ Stąd ta temperatura słaba :/
Myślę, że na pewno coś niedobrego się dzieje ale właśnie się o tym dowiaduję :/ Mam nadzieję, że moja Ginka tego nie zlekceważy bo tak absolutnie nie może być w fazie lutealnej :/ Norma w labie w tym czasie jest od 1,83Przytulam, kurcze przykra sprawa... A tak niski progesteron masz zawsze, to ma związek z chorobą? Pytam bo się nie orientuję zupełnie...
Apka nie wzięła pod uwagę bo zawsze mierzę pod językiem o 7:30 a wtedy o 6:30 , może dlatego też była niższa.
Śluz, szyjka,testy owu i jajniki zgodnie pokazały owu 25.10 o 15Później śluzu było jakby więcej niż zazwyczaj ale to nie był ten "mój" typowo ciążowy, teraz w poniedziałek Sahara, wtorek też i wieczorem pojawiło się to rwanie podbrzusza, nad ranem miałam już całe mnóstwo śluzu i jest do dzisiaj tylko obecnie jakby owulacyjny .. Krzyż mnie okropnie boli i rwie aż po prawe udo, w twarz gorąco a ogólnie.mam dreszcze jakbym miała się rozłożyć :/ to pewnie stres ale zaczynam się poważnie bać ciąży ulokowanej poza macicą
Tylko, że ja panikara jestem a bliska koleżanka podobnie jajowód straciła i ledwo Ją samą odratowali więc włączył mi się czarny scenariusz :/