Kotmonika87
Fanka BB :)
No właśnie mi sie zadko kiedy cos sni a dzis snila minsie mama ktora nie zyje pol roku i mowila rob test i tak glupia wstalam i zrobilamGratuluję Ah mi dziś też się śniła ciąża ale jakoś podobno to jest odwrotnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie mi sie zadko kiedy cos sni a dzis snila minsie mama ktora nie zyje pol roku i mowila rob test i tak glupia wstalam i zrobilamGratuluję Ah mi dziś też się śniła ciąża ale jakoś podobno to jest odwrotnie
Kiedy masz termin @? Ja trzy dni. Nie czuje sie na nic, wczoraj o 21 juz spalam hehe jestem jakas zmeczona po tym urlopieU mnie to już 15 cykli - ciąża i poronienie maj-lipiec (czyli bez starań 3 cykle). Po poronieniu 3 cykl teraz i czekam na @...
Jutro zrobie bo dzis nie mam jak bo mloda chora w domuKurczatko, ja po usunieciu miesniaka mam blizne jak po cesarce. To skocz dzis na bete, powtorzysz we wtorek![]()
Sen o ciazy oznacza cos dobrego. Pozytywne zmiany, realizacja planow itp.Gratuluję Ah mi dziś też się śniła ciąża ale jakoś podobno to jest odwrotnie
No i przyszedl czas na mnie. Krotko i na temat wrzucam moj 3 test.
Sen o ciazy oznacza cos dobrego. Pozytywne zmiany, realizacja planow itp.
Trzeba byc dobrej mysli i wierzyc ze sie uda. Ja przyznam Ci sie, ze poprzedni cykl obserwowalam temp, sluzy i co tam jeszcze nie patrzylam. W tym olalam wszystko, skupilam sie na korzystaniu z zycia i przyjemnosci z mezem. Potem zobaczylam, ze cos jest nie tak. Ale mowie, przez 20 dni mialam gdzies co sie dzieje. A dzis ciesze sie pozytywnym 3 testemObyś miała racje, bo mi się wczoraj jak nigdy śniły pozytywne kreski i ciąża [emoji5] jakaś zmiana by się przydała [emoji6]