reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Natka, to cudowna wiadomość. Nie zapeszam, nie gratuluję ale mega Cieszę się z Tobą
[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Gratuluję kochana!!! Rośnijcie zdrowo!!!
PS.czułam to...
Nie dziękuję na razie [emoji8] oj, chciałabym rosnąć z Fasolka zdrowo, trzymajcie kciuki [emoji6][emoji8]
Czulas?? To wyczuwaj dalej dobre fluidy, niech się spełni :) [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590]
Dziewczyny nie wytrzymałam dziś 24 dc.test negatywny to mój 3 cykl starań po poronieniu,niestety pewnie znowu nic,szkoda bo miałam przeczucie,że tym razem się udało,A tu niestety jedna kreska na teście o czułości 10
Kochana, wstrzymaj się jeszcze, ile po owulacji jesteś? Może być za wcześnie. Ja na przyklad dopiero koło 19 dc miałam owulacje więc 24 dc też nic by nie było na teście [emoji6] czasami testy pokazują coś kilka dni po terminie @, a ciąża jest młodsza [emoji6]
Kochana i Tobie na razie nie dziękuję [emoji6][emoji3590] nie chce zapeszyc.

Ostatnia edycja:
Kochana, wstrzymaj się jeszcze, ile po owulacji jesteś? Może być za wcześnie. Ja na przyklad dopiero koło 19 dc miałam owulacje więc 24 dc też nic by nie było na teście [emoji6] czasami testy pokazują coś kilka dni po terminie @, a ciąża jest młodsza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry