w takim razie gratuluję i trzymam kciukiHej dziewczyny ♥
Pisałyście, żebym dawała znać co i jak, że może się udało i.... nieśmiało mówię, że tak, udało się
Objawów zaobserwowałam troszkę, mało uporczywych, dzięki Bogu...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w takim razie gratuluję i trzymam kciukiHej dziewczyny ♥
Pisałyście, żebym dawała znać co i jak, że może się udało i.... nieśmiało mówię, że tak, udało się
Objawów zaobserwowałam troszkę, mało uporczywych, dzięki Bogu...![]()
[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]Natka, to cudowna wiadomość. Nie zapeszam, nie gratuluję ale mega Cieszę się z Tobą
Nie dziękuję na razie [emoji8] oj, chciałabym rosnąć z Fasolka zdrowo, trzymajcie kciuki [emoji6][emoji8]Gratuluję kochana!!! Rośnijcie zdrowo!!!
PS.czułam to...
Kochana, wstrzymaj się jeszcze, ile po owulacji jesteś? Może być za wcześnie. Ja na przyklad dopiero koło 19 dc miałam owulacje więc 24 dc też nic by nie było na teście [emoji6] czasami testy pokazują coś kilka dni po terminie @, a ciąża jest młodsza [emoji6]Dziewczyny nie wytrzymałam dziś 24 dc.test negatywny to mój 3 cykl starań po poronieniu,niestety pewnie znowu nic,szkoda bo miałam przeczucie,że tym razem się udało,A tu niestety jedna kreska na teście o czułości 10
Ja widzę kreskeJeszcze raz..