[emoji173][emoji173][emoji173]Kochana to ze negatywny w 23dc to na to nie patrz. Ja w 24dc mialam negatyw (choc sny mowily o pozytywie), 26dc bylam na becie i 2,30. Dopiero 3 dni przed @ cos zaczelo przebijac w testach ale dopiero piatkowa w 28dc beta mnie przekonala. A cykle mam po 29 dni. Wiec spokojna glowa![]()
reklama
MamaWojtusia15
Fanka BB :)
Bylam powiedział że jestem zdrowa mam przyjść jak będę w ciąży [emoji23]
A poszlas do lekarza na kontrole? Ja raz wpadlam do mojego w 12 dc i on powiedzial ze to juz! Aplikacja pokazywala na 15-16 dc. Bylam w szoku ale staralismy sie wlasnie teraz od 12 i zaskoczylo przed 15![]()
Karusia18192
Dawaj fotęHej dziewczyny robiłam test za dzień lub dwa miesiączka. No i po kilku minutach biały poszłam na łóżko przyszła do mnie córka więc z 15min poleżałam z nią no nie wiem ile dokładnie bo nie mierzyłam czasu. Idę do łazienki wyrzucić test a tam cień dosyć widoczny. Wiem że po czasie się nie odczytuje ale minione miesiące pokazały mi że te testy leżą całe dnie i nic się nie zmienia. Robić sobie nadzieję? Jestem właśnie pod apteka otwierają od 8 kupię ze dwa testy
montek.87
Moj tak samo mowil ale podczas rutynowego usg (kontrola po miesniaku) powiedzial ze dzis jest ten dzien i aby dzialac. A byl 12dcBylam powiedział że jestem zdrowa mam przyjść jak będę w ciąży [emoji23]
montek.87
Proponuje sie ewentualnie wstrzymac. Szkoda ze nie kupilas testu o czujnosci 10Jeszcze się nie cieszę,jestem bardzo przeziębiona i dlatego robiłam wcześniej test bo myślałam łyknąć jakieś tabletki
Sandra094
Ja wtamtym roku przed ciąża miałam cykl 19 dniowy. A tak to zawsze miałam 29/30 dniowe. Też byłam w szoku
Ach, nie konsultowałam. Pierwszy raz w życiu miałam tak krótki cykl. Zapisałam do lekarza i idę w środę. Byłam w takim szoku że trafił mnie szlag, nie dlatego, że okres w tezy światy, tylko dlatego że mój okres to istny dramat. Pozdrawiam piątkowo :-)
reklama
montek.87
Na zatoki? A wiesz ze mnie "zlapaly" zatoki i bol gardla jak zaszlam w ciaze... Czulam sie jakbym byla przeziebionaMacie jakieś domowe babcine sposoby na zatoki?