Smerfetka94
Fanka BB :)
Ale nie robilas zadnych testow owu?Wtedy miałam regularne 28-29-dniowe cykle. Zaszłam w ciążę od razu, po spontanicznym nocnym przytulanku. 5 grudnia byłam u lekarza i to był 5 tydzień ciąży![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale nie robilas zadnych testow owu?Wtedy miałam regularne 28-29-dniowe cykle. Zaszłam w ciążę od razu, po spontanicznym nocnym przytulanku. 5 grudnia byłam u lekarza i to był 5 tydzień ciąży![]()
Czyli cykl ci sie przedluzyl o tydzien@Smerfetka94 co do cyklu po poronieniu samoistnym to u mnie samo krwawienie trwało kilka dni ale owulacja wystąpiła tydzień lub dwa tygodnie później niż zazwyczaj. Dlatego całą ciążę był u mnie problem z określaniem wieku ciąży po terminie ostatniej miesiączki i określali mi go tylko na podstawie usg.
Nie, wtedy o takich nawet nie słyszałamAle nie robilas zadnych testow owu?
Ale miałam wtedy bardzo regularne cykleAle nie robilas zadnych testow owu?
Jak dobrze pamiętam to nawet trochę więcej niż tydzień. Może z 10 dni.Czyli cykl ci sie przedluzyl o tydzien
Okej, dziekiJak dobrze pamiętam to nawet trochę więcej niż tydzień. Może z 10 dni.
Kup test to @ nadejdzie [emoji2]Powinnam mieć czwarty dzień cyklu, a nadal czekam na okres. Strasznie mnie to frustruje bo na 100% jest to cykl stracony.
Dlaczego tak się nie dzieje jak czekam na dwie kreski, wtedy zawsze okres jest przed czasem [emoji6]
Któraś testuje na dniach?